reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cleosiu,moze i czeka. ;-) Mi narazie nie jest spieszno do facetow. Zuzia zajmuje mi cale serce,czas i mysli. Nie mam checi i czasu miec obok siebie teraz jeszcze kogos innego. No,a ten ktos,kto moze gdzies tam... Jak kocha,to poczeka,o!
Edziu,no widzisz,jakie palanty zyja na swiecie? ;-) Na takiego to brak slow,a nerwow jeszcze bardziej.
Edziu,no widzisz,jakie palanty zyja na swiecie? ;-) Na takiego to brak slow,a nerwow jeszcze bardziej.
I JESTEM W 10000000% PEWNA,ZE TEN <CENZURA> STRACIL WIELE,GDY NAS ZOSAWIL!!! I TEGO ZDANIA BEDE SIE TRZYMAC CALE ZYCIE!!!
Agutko pownnaś o nim zapomniec.Przeczekac sprawę sądową i zapomniec.Tak będzie dla Ciebie i Zuzi najlepiej.Tylko musisz pomyślec co powiesz jej gdy trochę podrośnie i spyta o tatę.Co z tym twoim kolegą co tak się tobą interesował w ciąży jak byłaś?Nic już o nim nie piszesz.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,mam zapomniec,w sensie,czy go jeszcze kocham? Nie! Wprost go nienawidze i zycze mu jak najgorzej!
Jesli chodzi o Radka,to w sumie nic sie nie zmienilo,no moze tylko to,ze mam juz mniej czasu dla niego,bo wole go spedzac z Zuziolkiem.
Jesli chodzi o Radka,to w sumie nic sie nie zmienilo,no moze tylko to,ze mam juz mniej czasu dla niego,bo wole go spedzac z Zuziolkiem.
Agutko dopiero teraz weszłam tutaj i przeczytałam Twój post.
Boże całeszczęscie że mu nie uległaś.Naprawde jest tyle kobiet które w imie moiłości durnieją!!!! Przecież to podłe rządać od kobiety by zabiła dziecko!!!!!!
Skaza do końca życia!!
Ja wiem że to indywidualna sprawa,ja nigdy bym nie uległa,Agutka superr!!
Boże całeszczęscie że mu nie uległaś.Naprawde jest tyle kobiet które w imie moiłości durnieją!!!! Przecież to podłe rządać od kobiety by zabiła dziecko!!!!!!
Skaza do końca życia!!
Ja wiem że to indywidualna sprawa,ja nigdy bym nie uległa,Agutka superr!!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mju,jego ojciec jakos spokojnie przyjal te informacje... Ale,hm... Jak to sie mowi "Jaka matka,taki syn". Wiec,pierwsze pytanie,jakie od niej uslyszalam,gdy sie dowiedziala,ze jestem w ciazy,to bylo "Czemu nie chcesz usunac???". Mimo,ze jej "cudowny" synek nie byl planowanym dzieckiem,mimo,ze jest matka dwojki dzieci... Takie pytanie wlasnie mi zadala.
Mamaosiu,dokladnie! Sa takie,co durnieja! A i sa takie,ktore dalyby wszystko,by miec dzidzie,a nie moga... Ja moge,wiec jestem z tego dumna i ogromnie sie ciesze,ze moge miec przy sobie takie Male Wielkie Szczescie.
Dzikusko,dziekuje Kochana! Staram sie - dla Coreczki.
Mamaosiu,dokladnie! Sa takie,co durnieja! A i sa takie,ktore dalyby wszystko,by miec dzidzie,a nie moga... Ja moge,wiec jestem z tego dumna i ogromnie sie ciesze,ze moge miec przy sobie takie Male Wielkie Szczescie.
Dzikusko,dziekuje Kochana! Staram sie - dla Coreczki.