reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukanie przyczyny niepowodzeń

Rok to jest już sygnał, że coś jest nie tak. To nie jest krótko. To jest długo. Niektóre pary już po kilku miesiącach zgłębiają diagnostykę. Więc proszę, nie pisz takich rzeczy bo ktoś pomyśli, że to prawda.
Dziękuję za ten komentarz ❤️ moje starania trwają znacznie dłużej, a te, które opisałam dotyczą obecnego partnera i uważam, że w porę poszliśmy po pomoc.

reklama
A kto powiedział, że staram się tylko rok? Mam za sobą też starania z poprzednim partnerem, które trwały o wiele dłużej. Uwzględniając to i to, że przekroczyłam już 30 uważam, że w porę poszliśmy z partnerem po pomoc.

Alez ja nie neguje w ogole ze poszliscie szukac pomocy. Ja tylko mowie ze glowa to tez przyczyna. Ot co. Nie ma tu co dopisywac historii bo nic zlego nie mialam na mysli 🤷‍♀️

Do góry