reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a mi moja za drużynę piłkarską z ławką rezerwowych na dodatek
Kania78
...
Wow !!!No dobra to ja też raz dam medal za stare czyny. Nie widząc jak wygląda i naczym polega wielkanoc (mielismy do znajomych koptów na drugi dzien swiat na śniadanie) zrobił mi wieczór walentynkowy ze swieczkami. Wytłumaczył sie z się nie zna na moich świetach ale żeby mi nie było przykro że spedzam jezdala od rodziny, kraju i itp to kupił swieczki istawiłw pokoju w kształcie serca, do tego tort w kształcie serca.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dawidowe no no no super!!!!!! :-)
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dawidowe, wszystkich kibiców???nieeeeeee, z tobą nie wygramale z tego co pamiętam to my obie antyrodzeństwowo nastawione?;-)
Roxannka
Pracująca mama!
wioli, dzięki :-) 11 rok już leci :-)
dawidowe, niech ten twój romantyk już wraca, a wtedy może i podejście do rodzeństwa się zmieni ;-)
Ja w ciąży moge być, rodzić też moge ale dwójki takich urwisów jak Patryk to sobie jakoś nie wyobrażam Chociaż psychicznie już się nastawiam i jak tylko Ptysiek stanie się przedszkolakiem, to z mężem bierzemy się do "roboty"
dawidowe, niech ten twój romantyk już wraca, a wtedy może i podejście do rodzeństwa się zmieni ;-)
Ja w ciąży moge być, rodzić też moge ale dwójki takich urwisów jak Patryk to sobie jakoś nie wyobrażam Chociaż psychicznie już się nastawiam i jak tylko Ptysiek stanie się przedszkolakiem, to z mężem bierzemy się do "roboty"
a u nas Walentynki sie skonczyly na tym ze Walentynka padla trupem spac i dopiero rano zesmy nadrobili straty))))))) bylo cuuuudownie i przytulaczki nago i wogole tak fajnie z ranka)) a tak poza tym jak zesmy sie starali o Leane to "po" ja obzeralam sie jogurtami w lozku a malz kabanosami chociaz neiraz i kabanosy tez jadlam))))))))))
reklama