reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

hi hi, ewamat, to moze ja w ogole pojezdze po swiecie i bede szukala lepszego powietrza dla Milki.:-D:-D

aha, a w Krakowie to zawsze chcialam mieszkac
Ostatni rzadko oglądam ten Kraków, ale czasami jest miło. A Majka mnie dzisiaj już prawie wykończyła. Dwa razy zasypiała na chwilkę. Po kilku minutach się budziła zupełnie trzeźwa. Dopiera jakiś kwadrans śpi. Ciekawe jaka będzie noc.Brrrrr.

reklama
A Majka mnie dzisiaj już prawie wykończyła. Dwa razy zasypiała na chwilkę. Po kilku minutach się budziła zupełnie trzeźwa. Dopiera jakiś kwadrans śpi. Ciekawe jaka będzie noc.Brrrrr.

U nas tez tak do niedawna bylo. Milka spala raz dziennie i to najdluzej 30 min. I w nocy tez sie czesto wybudzala.Teraz na szczescie Milenka w ciagu dnia dosc ladnie spi. Za to dzisiejsza noc-szkoda pisac. Wczoraj w ciagu dnia zauwazylam, ze Milena podczas snu co jakis czas otwiera oczy i mnie szuka. Jak mnie zobaczy to dalej spi, a jak mnie nie widzi to wierci sie i wybudza.

A u nas taka historyjka;
Kuba jak zwykle przebudził sie którejs nocki na jedzonko.Usłyszałam marudzenie,więc malucha hop do cycusia,no i jadł.Poczym mój mąż wstał,zaczoł strasznie szarpać mnie za ramię i "wpółśnie" krzyczał: "No obudz się kotku,mały jest głodny!Co się stało,wstawaj!"Nawet nie zauważył,że ma Kube pod nosem,położył sie i dalej spał.A rano nie pamiętał historyjki.:-D

No coś jest w tych facetach ;-), mój Bartas nawet nie wie że Lenka się budzi taki ma sen (no chyba że już się bardzo głośno rozryczy:-() i jak ją czasami przekładam do nas do łóżka nad ranem to też jej nie czuje i muszę czatować żeby jej nie przycisnął :no: bo nawet jak go budzę to jest nieprzytomny :angry:. Oj Ci faceci :szok::szok:.

Nocki u nas od jakiegoś czasu znośne jedna pobudka na jedzenie, czasami jeszcze jakaś krótka wpadnie, ale nie narzekam :tak:

Qrcze,położyłam Kube spać,a tu mi jakiś palant-sąsiad remoncik urządza i strasznie hałasuje.Już się mały 2 razy wybudził.Jak teraz się obudzi,to go ululam i pójdę chyba z awanturą do tego Łosia.:szok:

reklama
Do góry