reklama
Nie potrafię sobie wyobrazic nas wyspanych. Np. jest niedziela, mam czas poleniuchowac w łóżku, poczytac, potem wziąc długą kąpiel z pianką.....
Ciekawe czy dożyję. W końcu nie jestem już taka młoda
HEHE no pewnie ze dozyjesz...
A co do kapieli to tez mi sie marzy tak spokojnie polezec w wannie i poleniuchowac bez pospiechu i martwienia sie ze mala beczy ciekawe kiedy to bedzie
no u nas tez dzisiaj niezle tylko 3 pobudki do weroni i jedna do patryka wiec calkiem niezlea obudzila mnie tak glosnym gadaniem ze musialam wstac juz p 7 a w pokoju strasznie smierdzialo (zdazyl zmajstrowac juz w pieluche niespodzianke)
Weronika ogolnie jest bardzo wesola i gadatliwa jak narobi w peluche;-):-)
Weronika ogolnie jest bardzo wesola i gadatliwa jak narobi w peluche;-):-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas niezliczona ilość pobudek,z płaczem na całe mieszkanie.Chociaż mąż się wyspał,bo akurat wyjechał na 2 dni.
A mały rano jak zwykle bawił się na naszym łóżku,patrzył na drzwi i wołał ta-ta,ta-ta i robił pa-pa.Zabawnie to wyglądało.
A mały rano jak zwykle bawił się na naszym łóżku,patrzył na drzwi i wołał ta-ta,ta-ta i robił pa-pa.Zabawnie to wyglądało.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wczoraj Milenke pochwalilam ze ladnie spi, a tutaj dzis znow byl powrot do "starych dobrych czasow" z okolo 10 przebudzeniami. Matko, a jak mnie dzis glowa boli!!!!
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
hi hi, ewamat, to moze ja w ogole pojezdze po swiecie i bede szukala lepszego powietrza dla Milki.
aha, a w Krakowie to zawsze chcialam mieszkac
aha, a w Krakowie to zawsze chcialam mieszkac
Podziel się: