reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Trzymamy kciuki za Wikusie, żeby szybko się skończyły te męczarnie :no:. U nas Lenka dzisiaj w nocy spała dość dobrze, dwie pobudki jedna na jedzenie druga nie wiadomo dlaczego. Więc przed pierwszym dniem w pracy wstałam wyspana :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za współczucie;-)Dzisiejsza noc o niebo lepsza. Obudziła się koło 24, akurat sama się kładłam spać, a następnie o 3.20, była w szoku, że tak ładnie spała i to w swoim łóżeczku. Potem spała już z nami z mała przerwą na jedzonko ok 6. Pobudka o 8. Za to teraz jest taka marudna, ze hej, czyżby kolejne zęby. Teraz też jęczy, idę jej posmarować dziąsła:baffled:

U nas noce spokojne narazie...za to w dzień jest gorzej...marudzi i marudzi....nic nie pomaga..a najgorsze, ze nie chce ciągnąć mleczka z butli...chyba go boli, wiec daje my panadol raz dziennie czasami, a najczęściej smaruje dziąsła i jest lepiej...:-:)-(

Dziewczyny, jak ja chciałabym się wyspać. U nas ostatnio przebudzenia po wiele razy - już nawet nie liczę żeby się nie załamać.:szok: Mam nadzieje,że to jest związane z ząbkowaniem i niedługo się skończy.

moja Alunia spała dzisiaj od 20 do 4:szok::tak::szok:,a potem do 9.30.ja juz byłam w pracy,ale za to tatuś się wyspał. On to zawsze ma szczęście:tak:.za to w dzień Ala nie chce spać choć oczka jej się zamykają,no i wtedy jest awaria,bo usnąc nie może i ryczy:eek:

Ale miałam koszmarną noc. Nie wiem ile razy Oli budziła się z płaczem, ale mam wrażenie, że z dwadzieścia :sick: Cała niemalże noc w niewygodnej pozycji z cycem w buzi, jak tylko wypadał, po chwili budziła się z płaczem :baffled: Na dodatek o 7 godzinie wstała i nie chce spać, oj będę dziś miała śpiący dzień, chyba położę się przy najbliższej okazji.

Majka też potrafi robi smoczek ze mnie. Mam nadzieję, ze jej to przejdzie, bo za jakiś czas będzie chyba zostawała z babcią. A babcia za żadne skarby nie chce jej karmic piersią.:-D. Najgorsze jest to, że taki jest jej sposób na zasypianie i przy tych ząbkowych marudzeniach też na pogodne pobudki, bo inaczej jest RYK:wściekła/y:

U nas oczywiscie tez nie najlepiej...cala noc z cycem w buzi <rozumie Kasiad w 100% Ciebie>:baffled: ale dzieki temu ze mala spala z nami:crazy: jestem w miare wyspana, obudzilysmy sie jakies 30 min. temu......
W sumie to bywalo gorzej:eek::-p

Ale miałam koszmarną noc. Nie wiem ile razy Oli budziła się z płaczem, ale mam wrażenie, że z dwadzieścia :sick: Cała niemalże noc w niewygodnej pozycji z cycem w buzi, jak tylko wypadał, po chwili budziła się z płaczem :baffled: Na dodatek o 7 godzinie wstała i nie chce spać, oj będę dziś miała śpiący dzień, chyba położę się przy najbliższej okazji.
Kasiu, tak było u mnie wczoraj, kropka w kropkę, z tym, że pobudka jeszcze wcześniej, bo o 6 z minutami:szok:. Makabra:zawstydzona/y:. Chodziłam cały dzień jak śnięta ryba, a ona sobie 5 drzemek urządziła, szkoda, ze każda nie dłuższa niż 20 min. Dzisiaj było lepiej, co prawda bez rewelacji, ale przynajmnie pobudka o ludzkiej porze, bo 0 7.45:tak:

reklama
Jejku, dziewczyny, jak ja wam współczuje...Mam nadzieje, ze szybko się to u Was zmieni!!!
odpukać w niemalowane,ale u nas tyko może ze dwie noce ostatnio były gorsze...ale to słowo nie jest współmierne to tego co u co się dzieje...Ale mam kochane dziecko....jestem szczęściarą...za to pewnie drugie bedzie ryczkiem :-D:-D:-D

Do góry