reklama
Oli też tak jak Kubuś zasypia ostatnio gorzej, zanim zaśnie strasznie się kręci, gada, śpiewa, czasem zasypianie zajmuje jej pół godziny.
W nocy różnie, dziś akurat przespała całą nockę, ale w ostatnim tygodniu budziła się raz w nocy, zazwyczaj ok 3-4, muszę wtedy iść z nią do pokoju i poleżeć z nią, aż zaśnie. Często w czasie nocnej pobudki robi siusiu i zazwyczaj zasypia bardzo szybko. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, bo do niedawna przesypiała całą nockę bez problemu.
A wstawać do dziecka kilka razy w nocy tak jak musi Joasiek, to sobie nie wyobrażam
zwłaszcza jak się pracuje.
W nocy różnie, dziś akurat przespała całą nockę, ale w ostatnim tygodniu budziła się raz w nocy, zazwyczaj ok 3-4, muszę wtedy iść z nią do pokoju i poleżeć z nią, aż zaśnie. Często w czasie nocnej pobudki robi siusiu i zazwyczaj zasypia bardzo szybko. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, bo do niedawna przesypiała całą nockę bez problemu.
A wstawać do dziecka kilka razy w nocy tak jak musi Joasiek, to sobie nie wyobrażam

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A wstawać do dziecka kilka razy w nocy tak jak musi Joasiek, to sobie nie wyobrażamzwłaszcza jak się pracuje.
Ech... na szczęście ja z tych, którym 5 godzin snu wystarcza więc jakoś jeszcze daję radę

Czasem faktycznie jak Milenka się tak budzi co 1-2 godziny to nie mam jak się wyspać, wtedy mam w pracy kiszkę

Ale jeszcze gorsze jest dla mnie to, że przez to permanentne niedosypianie nerwy mi siadają.... stałam się bardziej nerwowa, częściej się złoszczę, jestem mniej cierpliwa :-
No więc właśnie o to chodzi Joasiek, ja też bym była nerwowa, zwłaszcza, że mi 5 godzin snu nie wystarczy
Ja wysypiam się, gdy śpię całą noc bez pobudek, przerwy w śnie nocnym strasznie mnie rozstrajają.

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Aaa..... już wiem czemu Milenka mi pada tak wcześnie spać i przez to tak raniutko wstaje... przez ten syropek actifed - dopiero teraz dw necie doczytałam że ma takie działanie
Dostała go wczoraj i przedwczoraj i rzeczywiście padła jak mucha po 1,5 godz. od wypicia 

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Joasiek magnez Ci jest potrzebny
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki już odpuściła, w tym tygodniu nie spała ani razu po południu

reklama
Emilka ma różne dni nieraz śpi po 3 godziny w dzień a nieraz wcale ....
w tym tygodniu też drzemki nie miała w dzień i jakoś tak wolę by nie miała idzie grzecznie na wieczór spać w sekundzie
i już 20:00-20:30 mam spokój do 7:00-8:00 pośpi tylko mogła by w nocy nie przychodzić 
w tym tygodniu też drzemki nie miała w dzień i jakoś tak wolę by nie miała idzie grzecznie na wieczór spać w sekundzie

Podziel się: