reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Spanie nocne 20-21, a pobudka o 7-8. Mi taka wersja pasuje;-) Spania w dzień nie ma, bo pewnie chodziłby spać o północy
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a mój malec mnie zaskoczył dziś cał dzień chodzi i powtarza żę jak pójdzie spaćto mam mu koniecznie zamknąć drzwi a on rano je otworzy- nawet robi próby czy da radę.jeśli naprawdę będzie spał całą noc przy zamkniętych drzwiach i rano bez płaczu je otwoerzy to będę mega szoku.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
u mnie Zosia jednak śpi w dzień jeszcze 2/3 godzinki
wieczrne spanie zaczyna się o 21.30 i trwa do 7.30
mnie to pasuje bo nie musze chodzic na paluszkach wieczorem, jednak brak swojego pokoju ma swoje minusy...mam nadzieje ze do roku to się zmieni ;-)
wieczrne spanie zaczyna się o 21.30 i trwa do 7.30
mnie to pasuje bo nie musze chodzic na paluszkach wieczorem, jednak brak swojego pokoju ma swoje minusy...mam nadzieje ze do roku to się zmieni ;-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Spanie nocne 20-21, a pobudka o 7-8. Mi taka wersja pasuje;-) Spania w dzień nie ma, bo pewnie chodziłby spać o północy
Wypisz - wymaluj tak jak u nas.:-)
Emilka ostatnio spała w miarę u siebie ale dziś przywędrowała do nas nawet nie wiem kiedy obudziła mnie i mówi że chce do siebie i ją odprowadziłam może w końcu będzie jej u nas nie wygodnie i jej się odechce przychodzić
reklama
Podziel się: