reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Szymek śpi zawsze od 20:00 do ok 7:15 bez budzenia w nocy.- nie wiem czy to dużo czy mało ale widocznie tyle mu potrzeba.

reklama
a mój malec mnie zaskoczył dziś cał dzień chodzi i powtarza żę jak pójdzie spaćto mam mu koniecznie zamknąć drzwi a on rano je otworzy- nawet robi próby czy da radę.jeśli naprawdę będzie spał całą noc przy zamkniętych drzwiach i rano bez płaczu je otwoerzy to będę mega szoku.

u mnie Zosia jednak śpi w dzień jeszcze 2/3 godzinki
wieczrne spanie zaczyna się o 21.30 i trwa do 7.30 :tak:

mnie to pasuje bo nie musze chodzic na paluszkach wieczorem, jednak brak swojego pokoju ma swoje minusy...mam nadzieje ze do roku to się zmieni ;-)

U nas ostatnio znów całe nocki przesypiane bez pobudek. Ale dziś zaczął się katar, więc spodziewam się, że mogą zacząć się kłopoty ze spaniem.

Emilka ostatnio spała w miarę u siebie ale dziś przywędrowała do nas nawet nie wiem kiedy obudziła mnie i mówi że chce do siebie i ją odprowadziłam :sorry:może w końcu będzie jej u nas nie wygodnie i jej się odechce przychodzić :-D

reklama
Do góry