reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

Ja jeszcze nie kupowałam piżamek Milence, bo nie chcę żeby z odkrytymi pleckami spała, dlatego śpi w najcieńszym body z krótkim rękawkiem jakie mamy i cienkich spodenkach 3/4, stópki gołe i pod lekką kołderką.
Milenka ma malutki pokoik więc ma tam dość duszno, ale okna na noc nie otwieram bo szczekające psy pod oknem by ją pobudziły. Przed spaniem tylko mocno jej wietrzę pokój.

reklama
Oli wcześniej spała w pajacach, a teraz śpi w cienkiej bawełnianej piżamce, takiej z rękawem i nogawkami 3/4. Nie jest jej za gorąco, bo śpi całkowicie odkryta, a całą noc i okno i drzwi balkonowe są uchylone.

a moja na łóżku :-p;-)

zastanawiałam się czy jak Emilkę kładę w majtkach i w koszulce to jest ok bo wcześniej miała piżamki ale na długi rękaw a strasznie mokra się w nich budzi i włosy ma całe mokre muszę kupic krótkie spodenki do spania bo mam 1 sztukę dla niej :dry:

okno ma otwarte i śpi odkryta a pokój ma nie duży wiec ciepło jest w nim

ale zauważyłam że jak nie śpi w piżamkach to śpi całą noc czyli jest jej przyjemniej bo tak przepocona się budziła mimo że śpi odkryta :sorry2:
u nas to samo jak ma taki luzik i okno otwarte to spokojnie nie spocony śpi do rana.tylko bez względu na jakiejs podusi śpi to zawsze je wywala i ma spoconą głowę więc śpi całkiem płasko.

Nie wiem, czy pamiętacie, że Oli w dzień nie śpi już odkąd skończyła półtorej roku. Ale ostatnio, chyba przez ten upał, zdarza się, że zasypia po południu. Nie jest to za dobre, bo zasypia zawsze koło 17tej więc jak pośpi, to nie chce spać iść o 21.
No, ale przecież nie zabronię dziecku pospać trochę, jak zasypia na siedząco lub w innych dziwnych pozycjach. Dziś np zasnęła tak hehe:

o rany ale Oliwka zasnęła biedactwo:-D widac, że zmęczona:tak:

Hubek przez te upały gorzej zasypia, widac, że się męczy, mimo, że okna pootwierane no i bardziej marudny i nie pozwala wyjśc z pokoju

a śpi w pajacu, ale odkryty całą noc. Jak by spał z gołymi stópkami to choróbsko murowane

reklama
Hihi ale Biedactwo musialo byc zmeczone....slodko....

Co do spania to Jula spi w pizamce ...dlugie spodnie i koszulka<nieod kompletu hihi> bez rekawkow.....i ma cala noc otwarte okno.....starsznie duszno u nas jest....mamy okna na noc poodtwierane w sypielni u Julki i w salonie.....czyli wszystkie mozliwe....hihi

Do góry