reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
moja Milenka tez w dzien spi nie wiecej niz pol godziny i to tylko 2-3 razy w ciagu dnia. za to noc spi dosyc spokojnie.:-):-)

Oli też zazwyczaj śpi w dzień 2 lub 3 razy po pół godzinki, czasem na dłużej jej się zaśnie na spacerze, ale w domu nie ma mowy. A tu dziś taka niespodzianka, no ale niespodzianka się skończyła, bo obudziła się i jest już rześka:-D

Noto i ja się pochwalę.:-DO 20.00 kąpanie ,jedzonko no i o 20.30-21.00Maciuś już śpi ,a budzi się o 7.30,8.00 rano:-):tak::-).Za to w dzień ma tylko dwie drzemki tak jak u was po pół godzinki.:tak:

To moja Zosia jakaś senna bardzo:szok: w nocy spi od 22 do 7.00 jakos tak bo codziennie to inaczej
a w dzień robi sobie tak co 3 godziny drzemki takie godzinne ale z tym różnie jest raz jest bardziej zmęczona raz mniej. Plus w tym że usypiać jej nie muszę :happy2:

A ja jestem wkur:wściekła/y::wściekła/y:oczywiscie przed chwila byl moj kochany:growl:tesc.....
usypialam mala, juz praktycznie spala a on ja obudzil....ja pier:angry::wściekła/y:jaki stary taki glupi:no:mam czasami wrazenie jakbym miala z dzieckiem do czynienia.....
I teraz do 21 bede miala kosmos bo mi Julka spac nie chce:wściekła/y::angry:ale kogo to obchodzi..na pewno nie jego​

zadzwon do tescia o 24 i powiedz ze Julka chciała zeby dziadek jak zaspiewał do słuchawki bo zasnac nie moze:-D
ciekawe czy on taki wyrwany ze snu do odpowidzi bedzie mogł zasnac..:angry:
a na drugi dzien zadzwon o 6.30 ze JULKA wstała i chce zeby dziadek powtorzył repertuer:-D

reklama
Do góry