Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Milutek słodki:-)
Ano Zwłaszcza jak chodzi z zapaloną latarką po domu i szuka tych krasnoludków pod łóżkami, tapczanami, szafkami....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milutek słodki:-)
no i nie wiem czemu nie mogę zgasić swiatła do zasypiania, musi sie palic nocna lampka, która gaszę jak zaśnie. Kiedyś zasypiał przy zgaszonych światłach, nie wiem co mu sie teraz odwidziało
no wiem wiem tylko jak zapalone swiatło jest to ma wiecej "pokus" i "rozpraszaczy", przy zgaszonym świetle szybciej zasypiał no ale nie walcze z tym i nie gaszę światła na siłę, sama tez miałam takie lęki jako dziecko, ale jako starsze niz Hubek terazWydaje mi się że to zupełnie normalne, taki okres dziecięcych leków i obaw. Pamiętam, że ja bardzo długo musiałam mieć światło zapalone przy zasypianiu choć wcześniej, jak byłam młodsza, to sama mówiłam mamie żeby gasiła i zamykała drzwi jak szłam spac. Myślę że nie powinnaś się tym martwić Rosmerta