reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
no i nie wiem czemu nie mogę zgasić swiatła do zasypiania, musi sie palic nocna lampka, która gaszę jak zaśnie. Kiedyś zasypiał przy zgaszonych światłach, nie wiem co mu sie teraz odwidziało:confused:

Wydaje mi się że to zupełnie normalne, taki okres dziecięcych leków i obaw. Pamiętam, że ja bardzo długo musiałam mieć światło zapalone przy zasypianiu choć wcześniej, jak byłam młodsza, to sama mówiłam mamie żeby gasiła i zamykała drzwi jak szłam spac. Myślę że nie powinnaś się tym martwić Rosmerta :sorry:

Wydaje mi się że to zupełnie normalne, taki okres dziecięcych leków i obaw. Pamiętam, że ja bardzo długo musiałam mieć światło zapalone przy zasypianiu choć wcześniej, jak byłam młodsza, to sama mówiłam mamie żeby gasiła i zamykała drzwi jak szłam spac. Myślę że nie powinnaś się tym martwić Rosmerta :sorry:
no wiem wiem :sorry2: tylko jak zapalone swiatło jest to ma wiecej "pokus" i "rozpraszaczy", przy zgaszonym świetle szybciej zasypiał:tak: no ale nie walcze z tym i nie gaszę światła na siłę, sama tez miałam takie lęki jako dziecko, ale jako starsze niz Hubek teraz

moja znów późno poszła spać spała prawie do 8:00 a o 10:00 miała już drzemkę i spała prawie do 12:00 mam małą nadzieje że o 21:00 będzie już spać :sorry2:

A mi wlasnie Jenni zasypia chociaz jej niedaje to poklada sie gdzie sie da a jak jej dam teraz pospac to wieczorem bedzie przekichane :baffled:

reklama
Jestes przeciez Aga przy niej...:blink:.
Moj jeszcze lata ze starszakami.Do 20 szalaly na kulkach;-):tak:

Do góry