reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Dzisiejsza nocka z 2 pobudkami (i wołaniem o mleko :dry:), po małej wymianie zdań wypiła trochę wody i zasnęła.
Ale jedno osiągnęłam przez te ostatnie dni, a nawet dwie rzeczy:
1. Oli zasypia wieczorem bez butli.
2. No i zasypia leżąc sama w łóżku, kładę ją, całuję i idę do swoich spraw. Leży trochę w łóżku, kręci się, pogada sama do siebie, ale w końcu zasypia sama :tak:
Mam nadzieję, że w nocy też w końcu odpuści z tym mlekiem.

reklama
no i po spaniu okazalo sie dlaczego Lusia zmeczona- zwymiotowala caly obiad:baffled: mam nadzieje ze to jednorazowa akcja:sorry2:
:confused: Susu coś więcej się działo czy jednorazowa akcja jak pisałaś :confused:

Emilka spała od 22:30 do 7:00 :baffled: najczęściej z rana wędruje do nas i śpi dalej ale dziś jej nie pozwoliłam może drzemkę będzie mieć wcześniej i na noc pójdzie wcześniej spać ...nadzieja jest :sorry2:

Kasiad to su[er Ci Oliwcia zasypia:tak:.......

Ja Malpa zapeszylam....i od dwoch dni pobudka w nocy na mleko:wściekła/y:
Nastepnym razem nie bede sie wcale a wcale chwalic:-D:-p

Kasiad no to fajnie Oliwka Ci zasypia, u nas roznie to bywa\

a jak tam Laila Susu ?a moze to jakis wirus ?

Nuska głowa do gory, takie etapy a moze juz niedlugo znów bedzie lepiej :tak:

No, zeby jeszcze w nocy nie wołała o mleko, to bym była całkiem zadowolona :tak: No i bardzo się boję nocek, gdy przeniosę Oliwkę do Pauliny pokoju, w końcu przez 2 lata spała z nami w łóżku, boję się ze w nocy będzie do nas wiecznie przychodzić.

:confused: Susu coś więcej się działo czy jednorazowa akcja jak pisałaś :confused:

Emilka spała od 22:30 do 7:00 :baffled: najczęściej z rana wędruje do nas i śpi dalej ale dziś jej nie pozwoliłam może drzemkę będzie m
ieć wcześniej i na noc pójdzie wcześniej spać ...nadzieja jest :sorry2:
oj Gosia no wlasnie niestetey nie byla to tylko raz. od poniedzialku Lusia ma biegunke i zwraca wszystko co zje....jutro ide do lekarza bo naprawde sie martwie...czy to sa objawy grypy zoladkowej?( temp miala tylko wczoraj dzis juz ok)

KAIAD fajne osiagniecia!!! super!

Susu, Oli identycznie, 1 dzień gorączka, a tak to tylko rzyganko i rzyganko, na koniec dołączyła biegunka, ale nie była bardzo uciążliwa. Ale to rzyganko owszem :baffled: No i słaba była niesamowicie :eek: Ale już jest ok.
Zdrówka Lailusi życzę :tak:
A tak na marginesie, to te dzieciaki wirtualnie się zarażają czy co :confused::dry:

reklama
Do góry