reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No to ja jestem szczęsciarą, bo Majeczka śpi w dzien ok. 1,5 godz. i bardzo to lubi. A wieczorem zasypia po 21. Rano tez nie wstaje już skoro swit, tylko śpi do 8.
No ja tez nie narzekam,Kuba śpi ostatnio nawet 2,5 godziny w dzień.Wieczorkiem zasypia o 21.00 do 7.00 rano.

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No ja tez nie narzekam,Kuba śpi ostatnio nawet 2,5 godziny w dzień.Wieczorkiem zasypia o 21.00 do 7.00 rano.![]()
To tak jak u nas. Jak w dzień śpi 1.5h to jak zaśnie o 20:30-21 to śpi do 8-8:30

mysia23
mama dwójeczki
Ja narzekam - choć nie powinnam..
Filip wstaje ostatnio o 9... w południe idzie spać ok 13, spi z godzinkę, półtora, a pożnij w nocy do 23 wojuje i ani mu w głowie ość spać...wolałam jak wczesniej wstawał, ale Tomek przestawił go tak i mnie to wkurza - bo mu sie wstawac nei chciało o 7, a teraz wieczorem lezy przed TV a ja sie użeram do 23, czasem dłuzej z dzieckiem a rano o 6 wstaje...padam...
Filip wstaje ostatnio o 9... w południe idzie spać ok 13, spi z godzinkę, półtora, a pożnij w nocy do 23 wojuje i ani mu w głowie ość spać...wolałam jak wczesniej wstawał, ale Tomek przestawił go tak i mnie to wkurza - bo mu sie wstawac nei chciało o 7, a teraz wieczorem lezy przed TV a ja sie użeram do 23, czasem dłuzej z dzieckiem a rano o 6 wstaje...padam...
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki w dzień nie potrafi się obejść bez drzemki, zasypia zwykle na 2-3 h, godziny drzemki ma w miarę równe, ok 13
.W nocy niestety budzi się jeszcze 2-3 razy, ale za to śpi od tygodnia w swoim łóżeczku, koniec z wędrówkami do nas i to jakoś tak sama z siebie, no i nie jest już takim rannym ptaszkiem, bo wstaje koło 8, a nawet zdarzyły się pojedyncze przypadki, że wstała tuż przed 9
:-)

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
U nas już od jakichś 4 tygodni spanie nocne przez przerw od 20:30 do 8-8:30 we własnym pokoju i łóżku
Tak się cieszę;-) Może tak już będzie zawsze
Chciałam zapytać czy Wasze Dzieci jedzą kolację po kąpieli czy przed
Bo ja się zastanawiam nad przeniesieniem kolacji przed kąpiel, bo wtedy szedłby od razu spać, a my moglibyśmy kąpać drugie w tym czasie

Chciałam zapytać czy Wasze Dzieci jedzą kolację po kąpieli czy przed

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas już od jakichś 4 tygodni spanie nocne przez przerw od 20:30 do 8-8:30 we własnym pokoju i łóżkuTak się cieszę;-) Może tak już będzie zawsze
Chciałam zapytać czy Wasze Dzieci jedzą kolację po kąpieli czy przedBo ja się zastanawiam nad przeniesieniem kolacji przed kąpiel, bo wtedy szedłby od razu spać, a my moglibyśmy kąpać drugie w tym czasie
![]()
Kolacje Kuba je ok. 18.00(kanapka,lub kiełbaska...lub coś tam,co lubi akurat)Mleko pije po kąpieli,bo mleko go wycisza(a po kapieli rozbrykany jest strasznie).

reklama
Podziel się: