reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Jenni to słodziaczek!Urocza Iskiereczka,a jaka oryginalna pozycja do spania.:-D

Kuba dziś spał malutko,a poszedł spać na noc 0 20.30,jest szansa,ż pośpi dłużej niz do 5.00:-D

reklama
Maja dzisiaj niesamowicie słodko zasypiała. Po czytaniu zainicjowała długie, długie przytulanki, całowanki i głaskanki. Już sobie pomyślałam, że się wybiła ze snu i będzie meksyk. Ale jak ją położyłam na poduszeczce, za chwilę usłyszałam "aaa". Patrzę, a ona spi wtulona w swojego kotka. Mam nadzieję, że pośpi, bo dzisiaj w nocy coś popłakiwała przez sen, a rano meczył ją kaszel.

A Maja drzemała dzisiaj do 9 :szok::szok::szok::szok:. I to na podłodze z głową opartą o łóżko. :-D Chyba nie mogła sie zdecydować czy już ma wstac, czy jeszcze pospac. My jesteśmy zadowoleni z jej wyboru, bo to przecież niedziela i nie musiałam wstawać o 6,30. Bo potrafiła mi o tej godzinie robić ostatnio pobudkę.

o 15:00 zasneła wstała po 18:00 :szok: poszła właśnie znów spać :szok: i to sama weszła do łóżeczka przykryła się kołderką i kazała mi założyć szczebelki i chyba śpi :szok::-D

Jak ja lubię, kiedy moje dziecko po wypiciu butli zamyka oczy i w minutę zasypia :-)
Jeszcze tylko musimy popracować nad trochę wcześniejszą godziną, bo dziś zasnęła o 23 No ale to jak już na amen zapomni o cycusiach :tak:

reklama
Do góry