reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
u nas dobra nocka, zasnęła ok. 21.30 u siebie w łóżku spała do 4, potem wskoczyła do nas i wstałyśmy o 7.30
jeżeli chodzi o smoka to bez niego ani rusz ze spaniem :no: w dzień nie istnieje :-):tak:

Gosiu gratuluje:tak:.Emilka jest w ogole przebojowa i mega pomysłowa:-D:tak:.Uwielbiam jak opisujesz jej nowe pomysły:-D.

Konrad bez smoka jest mega placzliwy gdy chce mu sie spac:baffled:.Wiem,ze powinnam to przetrzymac i mam ku temu okazje poki sa wakacje:confused:.Jakos tak mi ciezko zaczac.Starsze dzieciaki super gladko pozegnaly sie ze smokiem,z Konradem juz wiem,ze nie bedzie tak łatwo:no::-(.

Weronika smoka potrzebuje już tylko jak idzie spać na noc popołudniowe drzemki odbywają się już bez pomocy smoka tak od 4 dni;-)

gratuluje GOSIA!!!
MADZIA u WAS to tez juk sukces !!!!

KASIAD a moze to poranne cycusiowe ciagniacecie to wlasnie jakis objaw tego kryzysu 18 M,kto wie moze u Oli tak sie to objawia...

moze zbyt ulatwiam zwlajac wszystko na skoki rozwojowe (he he pamietacie?:-D), na kryzysy itd ale cos w tam zawsze musi byc i przynajmniej tak to sobie tllumacze;-)

he he no wlasnie bo jakbym nie miala takich tlumaczen tobym depreche na maxa zlapala juz jakies 17 miesiecy temu jak Laila plakal non stop i nie chciala spac np....;-):tak:a tak to od kryzysu do kryzysu...:-p

reklama
he he no wlasnie bo jakbym nie miala takich tlumaczen tobym depreche na maxa zlapala juz jakies 17 miesiecy temu jak Laila plakal non stop i nie chciala spac np....;-):tak:a tak to od kryzysu do kryzysu...:-p
No właśnie.Jakoś te kryzysy nas ratują,bo mijają.Łatwiej przetrwać z wizja końca.:tak:

Do góry