Rozalka, współczuję nocy, ja jak się nie wyśpię, to mam cały dzień do d...., całe szczęście, że Oli mi w sumie w nocy prawie zawsze dobrze spała. Te 2 pobudki na cyca mnie nie wybijają ze snu, bo tylko podam cyca i śpimy dalej. Trochę już gorzej jak muszę przed 7 zwlec się z łóżka i przygotować mleko w butli (wiem wiem powinnam się wstydzić inni o tej porze już dawno są na nogach...)
Susu, szok normalnie, do 14 Ci Lailusia spała
Miśka, nie dziwię Ci się, że masz dość, takie usypianie na kolanach jest bardzo męczące, kiedyś tak miałam z Damianem. Jak urodziła się Paulina, to on tylko na rękach chciał zasypiać, pewnie z zazdrości, bo wcześniej zasypiał w łóżeczku.
Oli dziś znów zasnęła o 7 po butli bez cyca, dałam jej butlę i poszłam do łazienki, jak wróciłam, to butla leżała pusta na łóżku, a Oli spała :-) Położyłam się jeszcze koło niej na godzinkę
Ale wieczorem wczoraj nie dało rady bez cyca - odrazu zaczęła się złościć
Susu, szok normalnie, do 14 Ci Lailusia spała
Miśka, nie dziwię Ci się, że masz dość, takie usypianie na kolanach jest bardzo męczące, kiedyś tak miałam z Damianem. Jak urodziła się Paulina, to on tylko na rękach chciał zasypiać, pewnie z zazdrości, bo wcześniej zasypiał w łóżeczku.
Oli dziś znów zasnęła o 7 po butli bez cyca, dałam jej butlę i poszłam do łazienki, jak wróciłam, to butla leżała pusta na łóżku, a Oli spała :-) Położyłam się jeszcze koło niej na godzinkę
Ale wieczorem wczoraj nie dało rady bez cyca - odrazu zaczęła się złościć