reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Super Rosmerta:tak:.Konrad lubi usypiac wtulony we mnie,wystarczy,ze przygasze swiatlo i chwilke polezymy.Wczoraj jednak mial swietny humoer i ciagle mnie szczypal.Wsadzilam go do lozeczka i usnal sam:tak:
Przed drzemką dzienną u nas taka sama sytuacja.Położyłam sie koło Kuby(bo chciał na kanapie spać)a on mnie szczypał,zaczepiał,kopał....wiec go siup do łóżeczka i od razu zasnoł.:tak:

reklama
Emika zasneła po 21:00 wstała 7:00 ;-) w nocy jedna pobudka z takim płaczem że aż bym zawału dostała ale niby mówiła że ała sobie zrobiła może przypadkiem albo jej się coś śniło:confused: no ale wziełam ją po 5 minutach się uspokoiła i poszła dalej spać :tak:

Antek obudził się o 3 i chciał mleka :szok: pierwsza pobudka od niewiadomo kiedy :dry:
ale za to pospał/pospaliśmy do 9.30 :-)

Oj Aga,pieknie Antos spi Ci cały czas:tak:.
Karolina,na pewno bedzie coraz lepiej.Milenka juz jest duza dziewczynka:tak:.
Gratulacje dla Kubusia i mamusi:tak::-D

Mój dziec nie budzi sie wcale,spi w swoim lozeczku do okolo 8.30.Jestem z niego bardzo zadowolona:tak: od urodzenia zreszta:tak:

Ale masz Tycia fajnie :sorry2:

Choć ja w sumie nie narzekam, bo te 2 pobudki na cyca i butlę mi nie przeszkadzają, zwłaszcza, że butlę szykuję dopiero nad ranem. Rano zawsze mam czas na przyszykowanie śniadania, bo mała śpi długo, teraz też jeszcze smacznie chrapie.

reklama
Emilka zasneła przed 22:00 i wstała po 8:00 ale około 5:00 się obudziła na herbatkę a ja zapomniałam jej dać do łóżeczka wieczorem i się troszkę rozbudziła i wylądowała u nas bo mi się nie chciało już wstawać do niej jak marudziła i się kręciła :sorry2::zawstydzona/y:

Do góry