reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
noc okropna:baffled::-(
mała płakała od 3.30 do 5.54(zasnała)
a ja 5.55 juz spałam zamiast wstac:zawstydzona/y:
jednym słowem zaspałam:zawstydzona/y: maz pojechał bez młodego i sniadania
sama go zawiozłam(bez ;-)małej)
własnie wruciłam i ide spac;-)

Dwie pobudki, ale tylko jedna na mleczko:tak:Cieszę się strasznie bo Wiki zupełnie inaczej śpi, czas do pierwszej pobudki bardzo się wydłużył, wcześniej jak ciągnęła cycusia budziła się zwykle już po 2 h, a teraz śpi nawet 5 h, to naprawdę wielki sukces:-)
O cycusiu nie zapomniała jeszcze:zawstydzona/y:, wczoraj ciągle mi podnosiła bluzkę, nawet w ciągu dnia. Oczywiście nic nie dostała, ale strasznie mi jej żal było:-(

reklama
u nas noc ok:tak: ale jak zasneła o 20:00 to po godzinie ryk i po czopku około 22:00 zasneła:baffled: i spała do 7:00 teraz już ją w dzien 2 raz zaniosłam do łóżeczka bo chciała spać mówie sobie cisza to śpi zaglądam a ona książki czyta ;-)

Do góry