reklama
super u nas 2 pobudki ale i tak okKuba spał całą noc BEZ pobudki!20.00-6.00 bez mleka!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
U nas trzy pobudki, ale to i tak mało w porównaniu z tym jak mała ciagnęła cycusia. Za pierwszym razem płakała strasznie, nie chciała butli, domagała się wiecie czego ...., aż w końcu spłakana zasnęła, następne pobudki juz na mleczko, głodna wypiła co dali, ale bardzo mało może po 60 ml:-(Wstała o 6.45, o godzinę póxniej niz wczoraj, dobre i to. Teraz śpi w butach, bo rano bylismy złożyć jej wniosek paszportowy i w drodze powrotnej zasnęła w samochodzie.
a moja małpa po zmianie czasu jakieś cyrki z zasypianiem odstawia
wczoraj zasneła o 22.12 po ponad 40 minutach usypiania
na szczęście śpi całą noc bez pobudki - wstała o 7.20 :-)
za to Izka wstawała na siku o 5
wczoraj zasneła o 22.12 po ponad 40 minutach usypiania
na szczęście śpi całą noc bez pobudki - wstała o 7.20 :-)
za to Izka wstawała na siku o 5
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wszystko dobrze, ale z robieniem mleka w środu nocy, nawet jak wszystko przygotowane to , z cyckiem z jednej strony było łatwiej i szybciej, ale juz miałam dosyć, więc nie będę narzekać, mam nadzieję, że moje dziecko, bedzie się coraz rzadziej budzić na to mleczko z butli
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Boze, a u nas noc straszna. !!!!!!!!!!!!!!! Zaczynam odstawiac Milene od cyca, bo ona chyba sie juz od niego uzaleznila . Dzis ciagle mnie mietolila po cycach - bola mnie teraz jak cholera!
Za to przypomnialam sobie, ze tutaj jest do kupienia gotowe mleczko w jednorazowych buteleczkach. Tylko sie je podgrzewa (jesli jest zimne), wlewa do butelki i podaje dziecku. No i to jest rozwiazanie.
Za to przypomnialam sobie, ze tutaj jest do kupienia gotowe mleczko w jednorazowych buteleczkach. Tylko sie je podgrzewa (jesli jest zimne), wlewa do butelki i podaje dziecku. No i to jest rozwiazanie.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Tak będzie,zobaczysz,mała coraz rzadziej będzie sie budziła.U nas tak własnie jest.Za to w dzień je więcej i chętniej.Wszystko dobrze, ale z robieniem mleka w środu nocy, nawet jak wszystko przygotowane to , z cyckiem z jednej strony było łatwiej i szybciej, ale juz miałam dosyć, więc nie będę narzekać, mam nadzieję, że moje dziecko, bedzie się coraz rzadziej budzić na to mleczko z butli
Aaaa!I ja w nocy robiłam coraz cieńsze mleko,żeby żołądek odzwyczajał sie od jedzenia i u nas odniosło pożądany skutek jak na razie.A pamiętam te noce i cycuś co 2 h....
Podziel się: