reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

A Oliwka jeszcze nie śpi. Dziś w ciągu dnia nie zasnęła o normalnej porze (jak ją chciałam uśpić to przyszedł mój tata i rozbudziła się). Potem już wychodziliśmy do moich rodziców i tam dopiero zasnęła przy cycu o 19.30 :szok: Spała do 21, pewnie spałaby dłużej, ale musieliśmy już iść do domu, więc się rozbudziła przy ubieraniu. No więc teraz nieprędko pójdzie spać :sorry2:

reklama
moja juz ryczała .....teraz jest juz w moim łozku :sorry2:i spi:cool2:
moja tez cos o tej godzinie sie przebudzila i rajcowała ok 1 h w naszym łózku:tak:chyba przez wiatr bo dosc głosco swistał nam a ona cały czas w okno wpatrzona;-)
jak WErcia zasneła to po 2 przyszedl patryk do nas ze sie boi i nie mogl zasnac wiec ja jestem dzisiaj super wyspana...:baffled:

A Oliwce wiatr wcale nie przeszkadzał w spaniu. Jak zasnęła o 0.30 to spała do 10.30 z jedną tylko pobudkę na cyca ok. 7.

Majka dzisiaj fatalnie spała. Nie mam już siły szukać winnych czy to ząb, czy wiatr. Po 3 dałam jej clemastin. Ma trochę kataru, ale takiego , którego nie da się wyciągnąć, ale w nocy furkocze. Miałam jej dać zyrtec, ale po clemastin lepiej śpi. Więc dwa w jednym. I teraz też śpi. Zobaczymy jak bedzie wieczorem. Chyba odrazu wieczorem jej dam clemastin. Może nie bedzie miała tego zatkanego noska i lepiej będzie spać.

To jest lek przeciwalergiczny. Dla niemowląt w syropie. Chyba na receptę, ale nie jestem pewna. A akurat na Majkę działa nasennie, ale chyba nie do końca, bo się właśnie przebudziła. Poszedł do niej Andrzej, bo ja sobie nałożyłam na głowę farbę. kurcze, nie wiem czy uda mu się ją uśpić.

dzewczyny, mam problem z martyna. bo to juz chyba urasta do rangi problemu.

jak to mozliwe ze dziecko ktore spalo w nocy po 12 godzin od 3 do 8 miesiaca. od 9 miesiac do teraz nie moze spokojnie przespac nocy. pobudka minimum 2 razy w nocy. glaskanie po glowie, jedzienie picie i siedzenie przy lozeczku ok 1 h az usnie. na szczescie na zmiane z szymkiem noc za noc, ale to juz jest jakis horror.

ostatnie noce mala tal krzyczy ze nie wiem co jej jest. juz nie wierze ze to zeby. myslalam o infekcji ukladu moczowego. ale to by jakies jeszcze objawy chyba byly. temperatura czy cos...

faktem jest tez ze makrela nie zabardzo jada w dzien i chyba chce nadrabiac w nocy. ja oczywiscie wiem ze nie powinno sie dzieci w tym wieku karmic w nocy ale jka nie przybiera na wadze to wole juz to niz cos innego. ale sie namarudzilam.

macie jakis pomysl??

Nocka nie zaciekawa mnustwo pobudek wielki placz. i duuuzee zyganko....chyba przez ta goraczke......a i jescze jakis kretyn mnie wkur,..... bo jak mala plakala zaczal w rury walic.... kretyn jeden:angry::wściekła/y:

reklama
Do góry