reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale ci dobrze;-):-)U nas za to nocka super, 2 małe pobudki na cyca i spanko do 10tej :-)
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
oh z tymi zębami i nocnymi wybrykami
U nas spanie narazie wyglada bardzo fajnie, Jakubek zasypia sam, jedzonko, kapiel, później go przytulam całuję i kłade do łóżeczka i wychodzę (około20;00) a on sam juz sobie zasypia (bez płaczu), budzi się tak koło 2 na kaszkę (karmie go łyżeczką) i już zosatwiam u nas w łóżku i spi do 7:30, czasami dłużej, oby tak zostało
U nas spanie narazie wyglada bardzo fajnie, Jakubek zasypia sam, jedzonko, kapiel, później go przytulam całuję i kłade do łóżeczka i wychodzę (około20;00) a on sam juz sobie zasypia (bez płaczu), budzi się tak koło 2 na kaszkę (karmie go łyżeczką) i już zosatwiam u nas w łóżku i spi do 7:30, czasami dłużej, oby tak zostało
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
W końcu mogę napisać coś innego niż "u nas spanko od 20 - 7 rano"
Wczoraj Milenka obudziła się i zaczęła przeraźliwie wyć, tak samo wyje jak się o coś uderzy... dostała mleczko, picie, pieluszkę zmieniłam, utuliłam, ponosiłam i nic.... w końcu Efferalgan i zasnęła. Widzę że czwarty ząbek już prawie sie przebił, więc to on pewnie był winowajcą. Ale od północy już ładnie spała do 7 rano
Wczoraj Milenka obudziła się i zaczęła przeraźliwie wyć, tak samo wyje jak się o coś uderzy... dostała mleczko, picie, pieluszkę zmieniłam, utuliłam, ponosiłam i nic.... w końcu Efferalgan i zasnęła. Widzę że czwarty ząbek już prawie sie przebił, więc to on pewnie był winowajcą. Ale od północy już ładnie spała do 7 rano
agusia9915
Matka wariatka
wczoraj ryk od 1.30 do 2.30 utulona i pogłaskana (nie daje jesc)zasneła,u nas 5 zebów wychodzi
dzis juz zasneła ale cały czas sie wierci :-(
dostała przed snem nurofen ale cos mi kicha babol jeden
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Czyli ty tez niespalas w nocy przynajmniej sama niebylamwczoraj ryk od 1.30 do 2.30 utulona i pogłaskana (nie daje jesc)zasneła,u nas 5 zebów wychodzi
reklama
agusia9915
Matka wariatka
moja juz ryczała .....teraz jest juz w moim łozku i spi
Podziel się: