U nas nocki teraz są wszystkie podobne, Oli budzi się ze 2, rzadziej 3 razy na cyca i odrazu zasypia, ale zaczęła mi dość późno chodzić spać czasem, tzn w dniu kiedy ucina sobie popłudniową drzemkę zbyt późno -chyba za późno wtedy się budzi, bo koło 19tej. Jak zaśnie w ciągu dnia, to na bardzo długo, bo śpi ze 2 godziny, a czasem nawet dłużej. Ale też wstajemy rano bardzo późno, bo koło 10tej, moze stąd to przesunięcie
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas ostatnio tez gorsze noce, ale nie takie zle jak kiedys. Jestem ciekawa kiedy w koncu sie wyspie.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas dzisiaj całkiem dobra nocka była :-) hubek zasnął o 19.45 i obudził sie na jedzonko dopiero o 24, a potem o 6 rano znowu pojadł i pospał do 7.30
karolina77
Nocka koszmarna.....cyc w buzi przez caly czas...... chyba juz nic nie musze dodawac??
Mozemy podac sobie rece. Mnie dzis cyce bola od tego ciagniecia. Ale mam tez wytlumaczenie- zabek.
karolina77
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Ach śpij kochanie...a ona ma mnie w dupie
własnie sie obudziła
ZAWSZE łADNIE SPAłA a teraz ona robi sobie drzemke i ciekawe o ktorej pojdzie spac:-(
własnie sie obudziła
ZAWSZE łADNIE SPAłA a teraz ona robi sobie drzemke i ciekawe o ktorej pojdzie spac:-(
Podziel się: