reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Super Miśka, gratuluję. MOJA SILNA WOLA NARAZIE śPI. Wczoraj miałam takiego doła, że przed snem zjadłam całą czekoladę. Potem musiałam wypić pół kieliszka wódki, bo mi ta czekolada zalegała. Tak chyba nie schudnę.
A Maja dzisiaj w nocy spała zupełnie dobrze. A w dzień była tak potwornie słaba, od 5 dni nie je nic oprócz cyca. I jak nigdy spała trzy razy po godzince. Dopiero wieczorem zjadła prawie całą porcje sinlaca. Na szczęście to świństwo się już kończy.

reklama
MISKA WSzystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):tak::-D i gratuluje spadajacej wagi :tak:ale dieta faktycznie drakonska :szok::szok:

Z pokarmem zero problemów, łykam witaminy prenatal, dla karmiących i w ciąży. Kasiu, dziś np zjadłam: jogurt naturalny plus jabłuszko, potem jajko, 2 plasterki szynki drobiowej, gruszkę, twaróg naturalny, pomidorek, mnóstwo herbaty i wody:-D

to ja wiecej na sniadanie zjadam :szok: podziwiam cie i GRATULUJE SILNEJ WOLI!!
kilogramow zrzucownych teez oczywiscie.

i wszystkiego najlepszego!!

Dzisiejsza nocka nie zaciekawa:no::-( Mala slicznie usnela sama, ale za to w nocy zrobila sobie godzinna przerwe w spaniu, musialam siedziec na podlodzo kolo lozeczka i glaskac ja po glowce.....i tak przez ta godzinke sama usypialam, z glowa na szczebelkach:-D

reklama
Do góry