reklama
No ja niestety słyszałam, że dziecko rusza uszy jak bolą. A że Emi jest chora, więc wszystko możliwe. Ale skoro dostała antybiotyk, to powinno przejść, a narazie to bym dawała coś przeciwbólowego jak będzie marudzić, bo ból ucha jest baaardzo nieprzyjemny
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ale to nie zawsze jest wyznacznik.To chyba Kasiad pisała,że Oliwce przy uchu nie bolało,a miała zapalenie (jak się póżniej okazało).Ja stawiam jednak u Emilki na zapalenie ucha,po antybiotyku pewnie przejdzie.Gosia, jeżeli pouciskasz lekko małżowinę uszną i za uchem , a Emilka nie zareaguje, to znaczy, że raczej nie uszy. Może ją boleć główka i też tak reagować.
agusia9915
Matka wariatka
moja miała zapalenie ucha i nie była marudna wcaleeeeeeeeeee
lekarz nam powiedział, ze kazdy ma inna wytrzymałosc na bol i ,z e moze jeszcze nie jest tak powaznie zeby ja bolało
a jesli dostaje antybiotyk to jej pomoze....................
jesli dziecko ciagnie sie za ucho to mozna przypuszczac, ze swedza go zeby a raczej ich brak czyli dziasła
lekarz nam powiedział, ze kazdy ma inna wytrzymałosc na bol i ,z e moze jeszcze nie jest tak powaznie zeby ja bolało
a jesli dostaje antybiotyk to jej pomoze....................
jesli dziecko ciagnie sie za ucho to mozna przypuszczac, ze swedza go zeby a raczej ich brak czyli dziasła
reklama
agusia9915
Matka wariatka
pierwszy raz Sara zasneła w łózeczku sama:-)
TROCHE PłAKALA ale spi spokojnie
TROCHE PłAKALA ale spi spokojnie
Podziel się: