reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Gosiu, cos mi swita ze uszka moga swedziec dziecko wlasnie przy wychodzeniu zabkow <chyba gdzies o tym czytalam> Takze moze one jej nie bola tylko swedza.....:sorry2:

reklama
No ja niestety słyszałam, że dziecko rusza uszy jak bolą. A że Emi jest chora, więc wszystko możliwe. Ale skoro dostała antybiotyk, to powinno przejść, a narazie to bym dawała coś przeciwbólowego jak będzie marudzić, bo ból ucha jest baaardzo nieprzyjemny :baffled:

Z tego co wiem to przy zapaleniu ucha dziecko ma goraczke i bardzo je to boli takze bylo by marudne i placzliwe i ciaglo sie za uszy:tak:

Gosia, jeżeli pouciskasz lekko małżowinę uszną i za uchem , a Emilka nie zareaguje, to znaczy, że raczej nie uszy. Może ją boleć główka i też tak reagować.:tak:

Gosia, jeżeli pouciskasz lekko małżowinę uszną i za uchem , a Emilka nie zareaguje, to znaczy, że raczej nie uszy. Może ją boleć główka i też tak reagować.:tak:
No ale to nie zawsze jest wyznacznik.To chyba Kasiad pisała,że Oliwce przy uchu nie bolało,a miała zapalenie (jak się póżniej okazało).Ja stawiam jednak u Emilki na zapalenie ucha,po antybiotyku pewnie przejdzie.

moja miała zapalenie ucha i nie była marudna wcaleeeeeeeeeee
lekarz nam powiedział, ze kazdy ma inna wytrzymałosc na bol i ,z e moze jeszcze nie jest tak powaznie zeby ja bolało:blink:
a jesli dostaje antybiotyk to jej pomoze....................
jesli dziecko ciagnie sie za ucho to mozna przypuszczac, ze swedza go zeby a raczej ich brak czyli dziasła

reklama
Do góry