reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Nuśka gratki dla Julci :tak::-)

U nas spokojna nocka, Gosia zasnęła po 10-15 minutach i co najważniejsze NIE BYŁO PŁACZU :tak::-):-)
Mam nadzieję, że czuje się już bezpiecznie i wie, że jesteśmy obok :-)

reklama
Matylda, ciesze sie ze Gosiaczek tez juz zaczyna sie czuc bezpiecznie:tak::-)
Teraz tylko jeszcze trzymac kciuki za Lailusie:-)
Nocka bardzo udana Julka obudzila sie tylko dwa razy na cyca, no ale wstala po 6....nie narzekam jednak:-D:cool2:

Joasiek, DZIEKI CI KOCHANA ZA TE KSIAZKI:tak::-):tak:

nam w dzien idzie o wiele gorzej z usypianiem niz wieczorem. moze przez to ze raz usypiam LAile a drugi raz zasypia na spacerze?

susu i tu wlasnie moze byc przyczyna tego....:-( postaraj sie jakis czas nie usypiac jej jednak w inny sposob jak ta metoda......Julka na spacerze tez mi na poczatku zasypiala ale teraz nie pozwalam jej na to.....staram sie ja czyms zainteresowac...a ze lubi bardzo dzieci to ide tam gdzie jest ich duzo zeby mogla popatrzec i sie posmiac:-D:cool2:
Powodzenia, tez Ci sie uda!!!:tak::tak::tak:

Ja narazie niemam problemow z usypianiem w dzien usypia zawsze w ten sam sposob co od urodzenia a wieczorem biore ja do lozka podaje mleko i usypia:tak:

madzia24 Zawsze po jedzonku idzie do swojej kolyski i niezmieniam jej tego bo zrobi sie nerwowa bo tak mialam ze starsza corka stala sie nerwowa i placzliwa przyjdzie czas ze pojdzie spac spokojnie sama i bez placzu :tak:.Moze to nie jest dobry sposob ale mi i Jenni odpowiada

U nas wczoraj Filip przeszedł samego siebie!! Nie dość, że poprzednia nocka była bardzo ciężka, w dzień spał w sumie 1,5h, a wieczorkiem poszedł spać o 19:30, normalnie padł! Ja szczęśliwa :-):-):-) A tu o 21:30 suprice!!! :szok::szok::szok: Wyspałem sie i wstaje!! :szok::szok::szok: No płakać mi sie chciało..do 24 z nim wojowaliśmy i zasnął...to znowu moja radość, ze rano dłużej pośpi :-):-):-) ale gdzież tam -o 7 juz na nogach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: O 10 znów zasnął i narazie spi...ufff

reklama
Oli dziś się obudziła o 7.30, więc walnęłyśmy sie do łóżka po 9 godzinie i dopiero obie się obudziłyśmy o 11.30. Ale było mi to potrzebne :-)

Do góry