reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas dzis noc jak zwykle -CZYLI MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
madzix, wspolczuje. Znam ten bol, tyle tylko ze jeszcze nie mialam siniakow na piersi.
ile spala Julcia nuska?milego spacerku!
30 minale wyspala sie o dziwo....to pierwsze spanie zawsze tylko tyle trwa...
a na spacerku na szczescie nie usnela a bylysmy 2 godzinkiposadzilam ja we wozku widziala swiat i zadowolona jak nigdy..hihi
Sarunia urocza:-)
Ja dziewczyny bym chciała obniżyć tę temperaturę, ale już nie mam jak. Wspomniany kaloryfer jest w pokoju, w którym nie śpimy i jest włączany , w pochmurne dni lub wieczorem. Mam w tym pokoju specjalnie nie wymienione okna, żeby wpadało powietrze przez dziury(a ma przez co wpadać). Ale jak bardziej wieje, to włączam, bo Mała siedzi tutaj na podłodze. A dzisiaj jest wyłączony, rolety zaciągnięte i jest 26 stopni. Specjalnie tutaj stawiam suszarkę z praniem, żeby trochę nawilżyć i nic. Jak Mała śpi lub w nocy w kuchni jest uchylone okno . Ale przecież nie mogę pootwierać jak siedzi na podłodze, bo wpada zimne powietrze i siedziałaby w przeciągu. Takie mam energooszczędne mieszkanie. Przez cały rok kaloryfery zakręcone, a płacę za grzanie strasznie dużo. Mieszkamy na X pietrze. Blok ma XIII pięter. Więc jestem z każdej strony grzana. Po bokach też. Teraz i tak się polepszyło, bo przed wymianą kaloryferów miewałam 30 stopni. Przez cały rok mamy w użyciu letnie ciuszki, a babcia jak przyjedzie to się rozbiera do stanika i umiera... Wbrew pozorom łatwiej jest dogrzać niż wystudzić.
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
nam w dzien idzie o wiele gorzej z usypianiem niz wieczorem. moze przez to ze raz usypiam LAile a drugi raz zasypia na spacerze?
brawo dla Julci!
EWAMAT faktycznie u Ciebie goraco!tylko co z tym zrobic?
KAROLINA trzymaj sie dzielnie!
MADZIX zycz aby ta noc byla normalna!!!
brawo dla Julci!
EWAMAT faktycznie u Ciebie goraco!tylko co z tym zrobic?
KAROLINA trzymaj sie dzielnie!
MADZIX zycz aby ta noc byla normalna!!!
Podziel się: