reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
U mnie kompletnie nieprzespana nocka-0 snu! W dodatku Martuska nie chciała nawet na moment oderwac sie od piersi i pomimo braku mleka ssała tak mocno, ze mam siniaka wokół sutka.:-(
A teraz odsypia nockę...

Ja dziewczyny bym chciała obniżyć tę temperaturę, ale już nie mam jak. Wspomniany kaloryfer jest w pokoju, w którym nie śpimy i jest włączany , w pochmurne dni lub wieczorem. Mam w tym pokoju specjalnie nie wymienione okna, żeby wpadało powietrze przez dziury(a ma przez co wpadać). Ale jak bardziej wieje, to włączam, bo Mała siedzi tutaj na podłodze. A dzisiaj jest wyłączony, rolety zaciągnięte i jest 26 stopni. Specjalnie tutaj stawiam suszarkę z praniem, żeby trochę nawilżyć i nic. Jak Mała śpi lub w nocy w kuchni jest uchylone okno . Ale przecież nie mogę pootwierać jak siedzi na podłodze, bo wpada zimne powietrze i siedziałaby w przeciągu. Takie mam energooszczędne mieszkanie. Przez cały rok kaloryfery zakręcone, a płacę za grzanie strasznie dużo. Mieszkamy na X pietrze. Blok ma XIII pięter. Więc jestem z każdej strony grzana. Po bokach też. Teraz i tak się polepszyło, bo przed wymianą kaloryferów miewałam 30 stopni. Przez cały rok mamy w użyciu letnie ciuszki, a babcia jak przyjedzie to się rozbiera do stanika i umiera... Wbrew pozorom łatwiej jest dogrzać niż wystudzić.

O kurcze to rzeczywiscie przechlapane:baffled:

Julci dzisiaj zasypianie popoludniowe zajelo......UWAGA!!!!!!!!!!!!!!
az 1 minute:szok::-Djupiiiiiiii....tylko ciekawe o ktorej wstanie?:sorry:

reklama
nam w dzien idzie o wiele gorzej z usypianiem niz wieczorem. moze przez to ze raz usypiam LAile a drugi raz zasypia na spacerze?

brawo dla Julci!

EWAMAT faktycznie u Ciebie goraco!tylko co z tym zrobic?

KAROLINA trzymaj sie dzielnie!

MADZIX zycz aby ta noc byla normalna!!!

Do góry