wlasnie chcialam to zaproponowacDziś postanowiłam, że zmienię godziny antybiotyku na 8 i 20, żeby nie mieć powtórki z rozrywki.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja tez
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Co do takich histerii,to generalnie konrad nie potrafi sie sam uspokajac.Probowalam nieraz przeczekac,ale zaczyna coraz gorzej plakac.Jak tylko slysze,ze sie zacyzna koncert,to podchodze...
I generalnie probuje Konrada ustawic na 2 drzemki w dzien.on chetnie spalby 3 raz,ale okolo 20.wstanie wtedy przed 21 i spanko kolo polnocy.Juz dwa dni udalo sie polozyc go w dzien na 2 razy i wieczorem zasypia okolo 20.30.niestety pojawiaja sie pobudki na jedzonko.Wczorak o polnocy i 6.30 rano.Niby sie nie budzi,tylko sie starsznie kreci.Zje i spi juz dobrze...
I generalnie probuje Konrada ustawic na 2 drzemki w dzien.on chetnie spalby 3 raz,ale okolo 20.wstanie wtedy przed 21 i spanko kolo polnocy.Juz dwa dni udalo sie polozyc go w dzien na 2 razy i wieczorem zasypia okolo 20.30.niestety pojawiaja sie pobudki na jedzonko.Wczorak o polnocy i 6.30 rano.Niby sie nie budzi,tylko sie starsznie kreci.Zje i spi juz dobrze...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gosia_k23,
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no niezły numer z tej Emilki!!!
reklama
Kuba też zasypia na brzuszku,nos w poduchę i pupcia do góry.
u nas podobnie
myslalam, ze moze sprzedacie mi jakas super metode na usypianie dziecka w dzien w lozeczku. a tu nic... ciekawe ile moj kregoslup wytrzyma. chyba wiecej niz moje matczyne serce niestety
Podziel się: