reklama
jakbym czytałam o naszej nocce mała tez u nas wyladowala w srodku nocy na 2 godzinki strasznie marudzi przez sen ostatnio i budzi sie z placzem nie wiem co sie dziejeTak jak pisałam, noc fatalna Lenka budziła się co chwilkę w końcu od 3 -5 wogóle nie spała i wylądowałą w naszym łóżku . Pospałyśmy do 6.30, jestem nieprzytomna
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U ns tak było jak wychodziły zęby na górze,szczególnie dwójki.jakbym czytałam o naszej nocce mała tez u nas wyladowala w srodku nocy na 2 godzinki strasznie marudzi przez sen ostatnio i budzi sie z placzem nie wiem co sie dzieje
U ns tak było jak wychodziły zęby na górze,szczególnie dwójki.
O to by się zgadzało bo jeszcze na górze żaden zębol nie wyrósł więc może rosną i dlatego te noce takie ciężkie
U nas też noc nie za ciekawa. Majka od położenia ja do łózeczka budziła sie co pół godziny. Ja położyłam sie po północy a o 4 znowu popłakiwanie, stękanie. Zasypiała na chwile przy piersi i znowu płakała. Wreszcie około 5 zrobiła kupsko. Nic z tego nie rozumiem, Wczoraj narzekałam, że nic nie chciała jeśc. Ja nie wiem skąd ta kupa? Wczoraj się bałam, ze nie będzie spała, bo może być głodna. Dzisiaj się znowu obawiam, ze nie będzie spania, bo zjadła na noc Sinlac. Jak nie urok, to przemarsz wojska. Już nie wiem czy mam ją karmić czy nie. Właściwie to obojętne, i tak jakiś numer wytnie.
Tosia przez całą swoją chorobę-jeszcze kaszel nam został- budziła się w nocy. Teraz przez zmiane czasu budzi sie ok 4 rano. Jakos nie umie się przestawić. Wieczorem jak przychodzi godz. 18, tośka pada...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek jak narazie śpi spokojnie, ciekawa jestem jaka bedzie dzisiejsza noc - jesteśmy dziś u moich teściów i Hubek spi w łóżeczku turystycznym, a ostatnia noc a raczej poranek do najlepszych nie należał - mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, bo własciwie to od 5 rano nie spie - Hubek po jedzonku taki niespokojny był i spał tylko u mnie na rękach nawet położenie go z nami do łózka nie pomagało - co wczesniej się nie zdarzyło...
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milenka tez na razie ladnie spi i zasnela bez cyca!!
Podziel się: