reklama
Lenka dzisiaj szybko zasnęła po jęczenio-płakaniu 7 minutowym poszłam do niej położyłam do łóżeczka (bo stała) pogłaskałam po główce i zasnęła, teraz się budzi, marudzi i zasypia. Może ma złe sny
no a później jak już na dobre zasnęła to obudziła się o 3.40, przewróciła się na brzuch chwilę popłakała, wstałam aby ją połozyć na plecki, pogłaskałam i zasnęła :-) pobudka o 6.45 więc ogólnie super nocka
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Przypuszczam, że nasze wczorajsze dłuższe zasypianie wynikało z tego, że później wrócilismy z pracy (korki) a w związku z tym krócej się z nią bawilismy... mam nadzieję że moja teoria sie potwierdzi dzisiaj i po całym dniu z Mamą i Tatą ladnie dziś zaśnie
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
Kornelcia zasnela po 3 minutach(ale plakala)-obudzila sie o 12:30 a pozniej jeszcze o 1 :30(poglaskalam troszke zajeczala i zasnela)cos mi sie wydaje ze troche u mnie zbyt cieplo-wiec uchylilam okno i spala do 6 SUPER!! wiec sniadanko-cycus i troche zabawy szkoda tylko ze 6 to dla mnie wciaz noc a dla niej nie.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Hej kobitki,a ile Wasze maluchy śpią teraz na dobę,bo mój Kubulek w sumie 12h.Z tego,co czytałam w tej książce "Każde dziecko...",to powinien spać w wieku 9 miesięcy co najmniej 14 h.A on ma 9h snu nocnego i jakieś 3h w ciągu dnia.Za mało?
reklama
To super dziewczyny, że Wam tak ładnie idzie
Ja Oliwkę też na minioną noc położyłam w łóżeczku. Obudziła się ok. 24 na cyca, ale jeszcze nie spałam, więc ją nakarmiłam na siedząco i położyłam dalej do łóżeczka. Spała w nim do po 5 rano i dopiero wtedy wzięłam ją do łóżka, z własnej wygody, bo chyba bym zasnęła na siedząco jakbym ją tak zaczęła karmić.
Ja Oliwkę też na minioną noc położyłam w łóżeczku. Obudziła się ok. 24 na cyca, ale jeszcze nie spałam, więc ją nakarmiłam na siedząco i położyłam dalej do łóżeczka. Spała w nim do po 5 rano i dopiero wtedy wzięłam ją do łóżka, z własnej wygody, bo chyba bym zasnęła na siedząco jakbym ją tak zaczęła karmić.
Podziel się: