reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Kuba ma dwa scenariusze spania:

1. to 8.00-9.00,12.00-13.00,16.30.-17.00
2. to 9.00-11.00,a potem 15.00-16.30

tak orientacyjnie(czasem są krótsze te drzemki,ale nigdy dłuższe)
Na noc zasypia między 19.30 a 20.30.

reklama
moja na szczęście jak zasneła o 19 to spała do 7.15 z pobudka na mleko o 1.00 teraz o 10.30 zasneła i pewnie juz więcej nie będzie spać :cool2:

Oli dziś w dzień spała znowu tylko raz, natomiast zaraz po kąpieli zasnęła przy cycu i jak narazie śpi (dziś zasnęła spokojnie, bo wczoraj to było koszmar, rzucala się, a zasnąć nie mogła). Ja się ze wszystkim obrobiłam, wykąpałam i w razie jak się obudzi, zrobię hop do łóżka razem z nią to może się nie rozbudzi. Zobaczymy, fajnie by było jakby zaczęła tak chodzić wcześniej spać.

U nas dzisiaj dzień śpiocha :tak::tak: Lenka w dzień spała 2 razy: pierwszy raz od. 11 - 13, drugi raz od 17-19, to chyba przez pogodę cały dzień pada :wściekła/y::no:
Śpi od 15 minut, mam nadzieję że dzisiejesza noc będzie spokojniejsza :sorry2:

U nas Konrad sie przeziebil i niestety ostatnia nocka 3 pobudki.A dzis usnal jak zwykle o 21.30,ale o 22 znowu sie obudzil i siedzi do tej pory:blink:.Bawi sie wlasnie z tata:confused:.

Dzisiaj nocka rewelacja :-):tak::-), bez pobudek co prawda o 4 Lenka została przeniesiona do nas do łóżka (myślałam że bedzie jadła :sorry:), ale od razu zasnęła i spałyśmy do 7.30 :-D:-)

Zaraz po moim poście wczoraj Oli się zaczęła kręcić, ale wskoczyłam do łóżka i przy cycu zasnęła. Za to w nocy ok 2 się obudziła i gadała. Na szczęście nie wstawała, ale cały czas czujnie spałam, bo musiałam ją pilnować. Z godzinę pogadała i poszła spać dalej do 9 rano z 2 przerwami na cyca. Kurde, cóż to za dziwne przerwy nocne :crazy: Nigdy jej się to nie zdarzało.

reklama
Do góry