reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
O Agusia współczuję. Podłóż małej tak wysoko poduchę, żeby miala pozycję półleżącą. Wiem, że tak wysoka poducha normalnie jest niezdrowa, ale w czasie choroby lepiej się oddycha i katar tak nie zciaka do oskrzeli.

bylismy wczoraj
lakkie przeziebienie/lekka infekcja-diagnoza
jej, jak nie spi nic nie jest
teraz siedze znia na raku i bo spi i pisze do was
zaczeła sie mega dusicjak ja'' posadziłam'' w łozeczku do spania
eurespal+wit C dostała

Saruniu nasza śliczna,zdrowiej szybciutko.
Agusia a dla Ciebie siły i cierpliwości,bo wszyscy wiemy jak to jest z chorutkim Brzdącem w domu
Nasza nocka tradycyjnie do bani...A juz myślałam,że będzie lepiej po tych kilku dniach.A teraz skubaniec odsypia,a ja sprzątam.No a teraz krótka przerwa dla Was kumpelki z BB.(To już chyba nałóg):-D:-D:-D

reklama
Do góry