reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
eh, zazdroszczę...U nas pierwsza noc od miesiąca jak Filip ani raz sienie obudził...i do tego spał od 20 do 8...szok a jak sie wyspałam!!! już nie pamiętam kiedy tak dobrze..
no to super mam nadzieje ze tak juz zawsze bedzieU nas pierwsza noc od miesiąca jak Filip ani raz sienie obudził...i do tego spał od 20 do 8...szok a jak sie wyspałam!!! już nie pamiętam kiedy tak dobrze..
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Super Mysiu, ciekawe kiedy Julcia mnie tak milo zaskoczy
Ja juz nawet tu nie pisze jak mi nocka minela, bo to juz nudne sie robilo:dull:codziennie kiepsko, zle , strasznie itp.Ale moze za jakis rok sie wyspie
Ja juz tez nie chce opisywac nocy - z tego samego co Ty powodu.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Super Mysiu, ciekawe kiedy Julcia mnie tak milo zaskoczy
Ja juz nawet tu nie pisze jak mi nocka minela, bo to juz nudne sie robilo:dull:codziennie kiepsko, zle , strasznie itp.Ale moze za jakis rok sie wyspie
Wypisz wymaluj jak u nas
agusia9915
Matka wariatka
Sara jak narazie spi ale jak długo bez kaszlu
jak sie rozgrzeje to juz bedzie lipa........i wymioty.....spi juz na siedzaco prawie
jak sie rozgrzeje to juz bedzie lipa........i wymioty.....spi juz na siedzaco prawie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas nocka wróciła do normy - dobrze że tylko dwie nocki z niespodziankami o 4.30 były w formie zabawy
dzis nawet nie było pobudki na herbatke o 23, tylko dopiero o 1.30 na mleczko, a potem o 5.15 tez na mleczko, no i HUbek pospał do 7, czyli moge powiedzieć ze nawet sie troche wyspałam:-)
dzis nawet nie było pobudki na herbatke o 23, tylko dopiero o 1.30 na mleczko, a potem o 5.15 tez na mleczko, no i HUbek pospał do 7, czyli moge powiedzieć ze nawet sie troche wyspałam:-)
reklama
Podziel się: