reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

Iskierko A mi nagietkiem kazala polozna przemywac 4x dziennie....

Rudson fajne te twoje kombinezony
Iskierko no ja wlasnie mam tego typu ale za maly...kurde ale jesli chodzi o te spiworki kombinezony to rzeczywiscie moze byc problem w foteliku...to juz nie wiem co robic:baffled:

reklama
Mamy Chłopaków !!!!!

Czy słyszałyście coś na temat odciągania skórki na pitolku co podobno ma zapobiec stulejkom ? Praktykuje się to teraz ? :szok:

owszem , ale nie na tym etapie
jak będzie troche większy
a narazie to tylko tyle żeby kropelka tam wpadła
a cały napletek to jak bedzie troche większy

Rudson Reniferku wiem ze macie poduszki do karmienia...czy warto zaopatrzyc sie w cos takiego czy to raczej zbedny gadzet bez ktorego mozna sie obyc?
pytam bo zaczyna mi siadac kregoslup od tych ciaglych sesji a mala lubi i podrzemac przy cycu a ja juz wysiadam...niewygodnie mi i to ciagle podkladanie tysiaca poduszek z kazdej strony mnie dobija. Jesli warto to poleccie jaka...thx

a propos napletka, to nam też położna poleciła powolutku odciągać, za każdym razem przy kąpieli po troszku odciągamy, myjemy:-) mały jest przy tym spokojny, wiec pewnie go nie boli.

reklama
dzieki Majako to mowisz ze jestes z tej zadowolona? A wiesz moze czym ten kojec sie rozni w funkcjonowaniu od fasolki? bo widzialam tez takie na tej stronie, dzieki za info

Do góry