reklama
mamy bardzo wygodna nocna pidzamke (pajac bez stopek) wiec jej sie wygodnie chodzi i nie zawsze się przebieramy, a co do mycia to czasami z lenistwa myje jej buzke chusteczka nawilzana teraz spi a mamusia idzie obiadek szykowac...
kasira
Fanka BB :)
Olcia-ja myję buźkę pod kranem, a później wycieram albo ręcznikiem albo pieluszką
Basię przebieramy odrazu po obudzeniu przy pierwszej zmianie pieluszki. W tych nocnych ciuszkach niewygodnie jej się poruszać
u nas jest tak samo
Kasirko,
współczuję:-(, Maciek na pewno parę kilo waży...
U nas za to postępy. Kiedyś Alicja usypiała tylko przy cycu, a teraz kładę się z nią na łóżku i pozwalam jej chwilę połazić. Jak widzę, że zaczyna marudzić to przekręcam ją na boczek i coś tam nucę do ucha. Daję też małej misia do przytulenia. Narazie działa
współczuję:-(, Maciek na pewno parę kilo waży...
U nas za to postępy. Kiedyś Alicja usypiała tylko przy cycu, a teraz kładę się z nią na łóżku i pozwalam jej chwilę połazić. Jak widzę, że zaczyna marudzić to przekręcam ją na boczek i coś tam nucę do ucha. Daję też małej misia do przytulenia. Narazie działa
Monika K-W
Fan(ka)
u nas tez, acha te niedobre zabki.....:-(
reklama
MA-MA
Mama Majeczki
U nas tez ostatnio ze spaniem bywa ciążko. Maja wieczorem zasypia bardzo różnie czasami po 10 min czasami po 2 godzinach, no i niestety na moich rękach. Czasami potrafi obudzić się o 4 gotowa do zabawy.W dzień jak na razie śpi 2 razy po ok 30 min. Powiem szczerze że powoli mam dość dzwigania moich słodkich 11 kilogramów. Myślałm aby zacząć uczyc ją samodzielnego zasypiania jestem ciekawa czy Wy zrobiłyście ostrą rewolucję waszym dzieciaczkom czyli miały same zasypiac zarówno w dzień jak i w nocy?
Nie mam pojecia skąd te problemy ze snem -może czas na jedna drzemkę, może to przez ząbki? Co sądzicie, jak to wygląda u Was?
Nie mam pojecia skąd te problemy ze snem -może czas na jedna drzemkę, może to przez ząbki? Co sądzicie, jak to wygląda u Was?
Podziel się: