Cześć dziewczynki! :-)
Przez ten powrót do pracy jestem do tyłu z czytaniem o cały tydzień :-(
Widzę nowe staraczki :-) Fajnie, że nas coraz więcej :-)
Puchatka,

ale sie cieszę, z każdym dniem coraz bardziej

Cudne pierwsze zdjęcie :-) Przytulam.
Mamusiasynusia, witaj wśród nas :-) Oczywiście trzymam kciuki za staranka i podwyżkę :-) Ja też się o nią staram i zobaczymy :-)
Emcia, witaj, witaj :-) Trzymam kciuki żeby szybko się udało. Śliczną masz córeczkę :-)
Ilonka, co się dzieje? Nie jesteś przypadkiem przemęczona? Odpocznij i trochę zwolnij. A może lepiej zrób jakieś badnia zanim znowu się to powtórzy
moreme, hej, hej! :-) Powodzenia, oby szybko się udało :-)
Beata, cały czas jestem myślami z Wami. Daj konieczie znać jak bedzie wiadomo coś więcej. Caluski dla dzielnego synka i dla dzielnej mamusi :-) Będzie dobrze kochana. Zdrówka dla Oskarka. Oj te choroby....moja córa też znowu chora.
Bastra, śliczna z Ciebie dziewczyna :-)
Iwonka, zakupy się udały? :-) A już doczytałam

Jak sie czujesz?
Ataatka, kochana moja :-) Jak tam samopoczucie? Już coraz bliżej tego wielkiego dnia
Nadin :-)
Hausfrau, i ja chętnie bym obejrzała ten filmik :-) Uwilebiam ogladać śluby :-)
A moje dziecko znowu chore. Wiedziałm, ze tak będzie kiedy zacznie się przedszkole, ale żeby znowu po 4 dniach pobytu w przedszkolu? :-( Rece i nogi opadają ;-) Wszyscy chorują. Jak ja nie lubię tej pory roku.
A w pracy już się przyzwyczaiłam, tylko nadal koszmarne to ranne wstawanie ;-) No i po powrocie do domu jestem tak zmęczona, że na nic nie mam siły i marzę tylko o śnie :-) Może za jakiś czas się przestawię
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno.
PS. Mój suwaczek kłamie i nie mam kiedy go zmienić
PS2 Brakuje mi codziennego zaglądnia na BB