reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Z takimi to trza
e065.gif
raz a dobrze :angry:

reklama
Witajcie ja dzis bylam na malych zakupach,w sumie to sobie kupilam jedna rzecz a najwiecej dziecku:tak::-)Z chlopem to nie zakupy,tylko pogania i pogania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Beatka kiedy testujesz,my ciagle czekamy:tak::tak::tak::tak::eek::eek::eek:;-):-D A na sluzbe zdrowia to brak slow mi.Nie mozesz tego zrobic prywatnie?????

Widze ze kilka testowanek sie zbliza.Trzymam kciuki!!!!!

Iwonko chcialam zrobic prywatnie ale w 2 szpitalach mi odmowili, a w 2 powiedzieli ze by zrobili ale i tak musze miec dokladny opis, bo sie pytaja czy zrobic tylko na uszy, czy cala glowe, wiec i tak musze isc do lekarza ,swoje odczekac. Gdyby bylo to badanie dla doroslego ,to nie ma sprawy , dla dziecka trzeba miec opis. Wiec w tym sprawa.
Oskar malo tego ma zapalenie krtani, bardzo go meczy kaszel.

Cześć dziewczynki! :-)

Przez ten powrót do pracy jestem do tyłu z czytaniem o cały tydzień :-(
Widzę nowe staraczki :-) Fajnie, że nas coraz więcej :-)

Puchatka, :-D:-D:-D ale sie cieszę, z każdym dniem coraz bardziej :-D Cudne pierwsze zdjęcie :-) Przytulam.

Mamusiasynusia, witaj wśród nas :-) Oczywiście trzymam kciuki za staranka i podwyżkę :-) Ja też się o nią staram i zobaczymy :-)

Emcia, witaj, witaj :-) Trzymam kciuki żeby szybko się udało. Śliczną masz córeczkę :-)

Ilonka, co się dzieje? Nie jesteś przypadkiem przemęczona? Odpocznij i trochę zwolnij. A może lepiej zrób jakieś badnia zanim znowu się to powtórzy

moreme, hej, hej! :-) Powodzenia, oby szybko się udało :-)

Beata, cały czas jestem myślami z Wami. Daj konieczie znać jak bedzie wiadomo coś więcej. Caluski dla dzielnego synka i dla dzielnej mamusi :-) Będzie dobrze kochana. Zdrówka dla Oskarka. Oj te choroby....moja córa też znowu chora.

Bastra, śliczna z Ciebie dziewczyna :-)

Iwonka, zakupy się udały? :-) A już doczytałam :-D Jak sie czujesz?

Ataatka, kochana moja :-) Jak tam samopoczucie? Już coraz bliżej tego wielkiego dnia :-D

Nadin :-)

Hausfrau, i ja chętnie bym obejrzała ten filmik :-) Uwilebiam ogladać śluby :-)

A moje dziecko znowu chore. Wiedziałm, ze tak będzie kiedy zacznie się przedszkole, ale żeby znowu po 4 dniach pobytu w przedszkolu? :-( Rece i nogi opadają ;-) Wszyscy chorują. Jak ja nie lubię tej pory roku.
A w pracy już się przyzwyczaiłam, tylko nadal koszmarne to ranne wstawanie ;-) No i po powrocie do domu jestem tak zmęczona, że na nic nie mam siły i marzę tylko o śnie :-) Może za jakiś czas się przestawię :-D

Ściskam Was wszystkie bardzo mocno.

PS. Mój suwaczek kłamie i nie mam kiedy go zmienić
PS2 Brakuje mi codziennego zaglądnia na BB

Witajcie dziewczynki:-)
beatko wydaje mi się że powinnaś pójść prywatnie do neurologa, zrobi ten opis i szybciutko badanie. Wczoraj pisałam Ci o dr Niżnikiewiczu. Facet załatwił mi w 2 dni rezonans magnetyczny w szpitalu na Polanki, co graniczyło z cudem.Miałam wtedy zapalenie nerwu wzrokowego które nie chciało sie wyleczyc i podejrzewał stwardnienie rozsiane. Bardzo taktowny, nic mi nie powiedział zeby mnie nie denerwować, dopiero jak zobaczył wyniki to przyznał się co podejrzewał.Na szczęście jestem zdrowa i wszystko sie dobrze skończyło.

asiu moja ty bidulko:-(namęczy się ta Twoja córunia z tymi choróbskami, zdrówka życzę:tak:
bastra ja też miałam kiedyś czerwone włosy, potem dorzuciłam do tego czarne pasemka:tak:W tym kolorze i fryzurce bardzo Ci do twarzy:-)
puchatko, iwonko, ataata pozdrowienia dla naszych ciężarówek i ich fasolek:-D
hausfrau ale mi dentysta za dwa trzysta;-) niezłe jaja, pierwsze słyszę:-D
moreme cieszę się żedołączyłaś już tak na 100 % do grona staraczek;-)
ilonko ciesze się że już dobrze się czujesz:-)
gosiu co tam u Ciebie?
mamusiasynusia trzymam kciukasy za big podwyżkę:tak:
lenna, wagnies, ewcia ,fifi pozdrawiam;-)
nadin witaj:-)
jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie kochane ale od kilku dni dokucza mi pęcherz i skupić się na niczym nie mogę bo latam co 5 minut do toalety.Najgorsze jest to że w nocy spać nie daje bo mam uczucie jakby cały czas był mega pełny, lecę po raz setny do kibelka a tu 1 lub 2 kropelki. Wściec się idzie. :angry:Uskuteczniam kąpiele w rumianku i szałwi ale nie do końca skutecznie. Trochę pomaga bo nie ma już takiego bólu ale uczucie pełnego pęcherza jest nadal.

reklama
:-)Mufka wlasnie jak pojde prywatnie do lekarza to nie moze wystawic skierowania na to badanie, tak wszedzie gamonie mi mowia. Ale zapisalam sobie jego nazwisko i dziekuje, Oskar musi miec skier. od neurologa dzieciecego- tez mi tak wszedzie mowia. Wiec zglupialam do reszty. Ale zadzwonie i sie go wypytam.

:cool2:Bastra ladna kobitka z ciebie.:-)

;-)Ilonkoto dobrze ze lepiej sie czujesz.:happy:
Hausfrau, dentysci tak maja.:tak:
:-D Puchatko, Ataato, Iwonko pozdrawiam nasze mamusie.
:cool2:Oj Asiu tak to juz jest, moze corcia szybko wroci do zdrowia, moj Oskar ma zapalenie krtani, temp. 38C i stracil glos.
:happy: Fifi, Nadin,Mamusiasynusia,Lenna, Gosiu,Moreme i cala reszte pozdrawiam.

:angry:U mnie temp. 37C, czekam dalej, do testowania nie ma glowy. Poczekam co ma byc to bedzie. Powiem szczerze boje sie ze zobacze I, a tak o tym nie mysle i sie nie denerwuje.

Do góry