reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hejka Straczki!
iwonka2006 fajnie, że z lekami sie powiodło!
Puchatka uhuhuhu... no leć do Gina żeby wszystko fachowo potwierdzić!
Wszystkie Staraczki serdecznie pozdrawiam!

NA targach spędziliśmy cały dzień :szok: od południa prawie do zamknięcia. Nie miałam pojęcia jakie są dzisiaj różne techniki budowania domków... np. z czegośc co wygląda jak steropian ale jest szare i twardsze, z trocin zalewanych w połowie betonem, z jakiś białych kamieni, z drewnianych płyt z wełną szklaną w środku... a żadnej z tych ścian nie trzeba juz ocieplać :confused: bo ma ocieplenie w sobie.
No i teraz wiemy jaka jest róznica z solarów (ciąglących energię ze słońca) produkujących energię do grzania a tych co produkuja prąd bo okazuje się, że to są dwie inne technologie...
I w ogóle mieliśmy głowy jak banie od nadwiaru informacji :-)

Życzę Wszystkim Miłej niedzieli!

reklama
Witam staraczki i nie tylko:-)
Ewcia jescze ta szczesciara jest PUCHATKA :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
U nas pochmrno i nie wiem czy nie bedzie z tego deszczu:no:mielismy isc na bazarek tam sa uzywane rzeczy dla dzieci co weekend.Mozna kupic super firmowe ciuszki za pare groszy.Duzo rzeczy tam bardzo ladnych kupuje za ktore w sklepie bym zaplacila majatek a dziecko i tak w moment z tego wyrasta.Tam matki sprzedaja ubranka swoich dzieci:-)

Czesc dziewczyny witam w ten zimny i wrzesniowy dzien.
Mufka jestem z Gdyni a dokladnie Oksywie Gorne, mieszkam zaraz przy szkole 33, ale nie jestem z tego nowego osiedla wojskowego.

Dzień dobry!

Puchatka, kuruj się kochana kuruj. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka i cieszenia ciążą :-) Już się nie mogę doczekać opisów pierwszych ruchów :-) Przytulam. A jak dzisiaj mdłości?

Kiniusia, na porządkach zeszło mi cały dzień, więc mam trochę wyrzutów sumienia, że nie spędziłam yle czasu ile bym chciała z córcią. A dziekuję, mała ucałowana :-)

Ilonka, jak sie czujesz? MOże to owu?

mufka, i jak po imprezce? Na pewno dobrze się bawiłaś :-)

Antiope :-)

Ewcia, jak możesz pytać? :-) Właśnie się zastanawiałam jak tam Mati w przedszkolu :-)

Hausfrau, dobrze dowiedzieć sie tylu rzeczy. Ja też o wielu nie miałam pojęcia :-) A przy budowie domu przydaje sie jak nic :-)

Iwonka, jak tam pogoda? Udało sie wybrać na zakupy? :-)

Beata :-)

Pewnie znowu w tygodniu nie będę miała kiedy do Was zajrzeć, a o pisaniu to już mowy nie będzie, ale jak tylko mi sie uda to wpadnę chociaż na chwileczkę.
W takim razie życzę Wam udanego i spokojnego tygodnia :-)

Idę dalej robić obiadek, a raczej wszystko odgrzać, bo już gotowy ;-)

Witajcie Kochane!!!!
Troszkę się juz lepiej czuje katarek poszedł prawie całkiem jeszcze tylko troszkę kaszlu ale mam nadzieję że i to szybko przejdzie:tak::tak::tak::tak:
Ewciu no jasne że pamiętamy i jak w ogóle możesz pytać :crazy: za gratulacje dziękuje i przyznaje że to do mnie jeszcze nie do końca dotarło:rofl2::-)
Asiu dziś póki co mdłości mnie nie męczą i oby narazie tak zostało chociąż z drugiej strony wiem że im bardziej męczą tym lepiej bo znaczy że dużo się dzieje w ciałku i fasolka sie umacnia:tak::tak:
Mufka mam nadzieje że imprezka była udana i że po niej jeszcze starczyło sił na rzemiosło artystyczne :-D:-D
Reszcie babeczek życzę spokojnej niedzielki :tak::tak::-)

Witajcie :-):-):-).
My już po obiadku , musze jescze tylko troche posprzatać przed powrotem teściowej ;-);-). Nie było jej w domu przez 3 dni i był taki spokój jak nie wiem :-D:-D:-D. Ale za 2 tygodnie wyjeżdża do sanatorium :rofl2::rofl2: więc znowu mieszkanie bedzie tylko do naszej dyspozycji :-):-):-)

Asiu z jajnikami troche lepiej, najgorzej bolą wieczorem...
Troche sie martwie,ze to jakies przeziębienie przydatków czy coś :-:)-:)-(. Chociaż mam malutką nadzieję,że to może....fasolka
A owu już była i do @ tydzień

Moniko witaj :-):-):-). To dobrze,ze chorubsko przechodzi :-):-):-)

Beata witaj :-):-):-)

Ewcia slonce pewnie,ze cie pamietamy :-):-):-). Co tak mało do nas zagladasz???

iwonka2006 witaj :-):-):-) jak sie czujesz????

Hausfrau witaj :-):-):-)

Hej laseczki..
No to super,ze pamiętacie
c017.gif
,wielkie uklony w asza stroneczke
b020.gif
:rofl2::rofl2::rofl2:...hahaha
b020.gif

Ja czekam na męza az będize na skype,ale on pewnie Kubice oglądąl,no i dopiero bedzie niedługo,a od rana czekam,,achz faetami...
Ilonko zycze ci z całego serducha,aby to była fasolinka....jeszcze tydzien i się przekonasz....:tak::tak:.
c045.gif

Puchatko to jest świetne ze amsz fasolinke
h040.gif
,zdrowiej kochana i dbaj o siebie,dużo dużo zdrówka ci zycze,a sio katarek...a t yuwierz w siebie i keidy do lekarza idziesz słonko????

Asia ,Matuś super w przedszkolu,,a wiesz on ostatnio miał czkawke i ja nei wiedizałam kto go wpsomina,,a tu masz ciotka BB-mowa:tak:;-);-);-);-)
c033.gif

Pozdrawiam reszte kobiałeczek serdecznie...
n015.gif

Ewciu jak miałybyśmy cie zapomnieć
a060.gif
.
Tak jeszcze tydzień i wszystk się wyjaśni :blink::blink:jak po tym czasie nie przejdą mi te janiki to ide do ginka :tak::tak::tak:

Wklejam wam link do strony ze zdjęciami ze slub i z wesela :-) :-)

Picasa Web Albums - Ilona

reklama
Do góry