reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej dziewczynki
milego weekendzia zycze :-)slonecznego i zdrowego,zebyscie nie chorowaly i wasze dzieci tez- wiec zdrowka i jeszcze raz zdrowka i mnostwo przytulanska:-)

ja uciekam do pracy-kurde ja tez zaczynam psikac :szok:lece wypic witaminiki

reklama
Dzień doberek :-D
Na reszcie weekend :-D
Ja tak na momencik w przerwie porządków ;-)

Dziewczyneczki kochane, doskonale rozumiem. Wiem, że delikatnie kilka z Was dawało Jej coś do zrozumienia. Może trzeba było po prostu powiedzieć wprost. No nic, chyba skończymy ten temat. Ja również życzę Niesamowitej wszystkiego co najlepsze :-)

Puchatka, kuruj się kochana, kuruj. Wybierasz sie na zwolnionko, a może już jesteś tylko nie doczytałam? Dziękuję :-) Trzymaj sie cieplutko. Głaski w brzusio :-)

Iwonka, cieszę sie, ze z córeczką już lepiej i zaczęła brać lekarstwa :-) Dzielna dziewczynka.

fifi, niestety, ale dobrze, ze nie jestem w domu zbyt późno, no i weekendy w domciu :-) Buziaczki

Gosia, a Ty do pracki? Spokojnego dnia :-)

kiniusia, my też sie cieszymy, ze jesteś tu z nami. Jestem pewna, że nie długo będziesz wpadać na ten wątek od czasu do czasu :-) Trzymam kciuki

Hausfrau, :-)

rudka :-)

Muszę zmykać.
Miłego dnia dziewuszki! :-)

Asieńko na razie próbuję się kurować po domowemu plus homeopatia i mam nadzieje że pomoże:tak::tak: Na zwolnienie na razie sie nie wybieram a poza tym o ile wszystko będzie w porządku i będę czuła się na siłach to chciałabym pracować jak najdłużej :-)
no a poza tym odkryłam że na majóweczkach to ja jakaś weteranka staraczkowa bo tam póki co wszystkim babeczkom się udało w drugim trzecim cyklu:confused:

Witajcie :-):-):-)!!!!!!!!

ja już po pracy i sobie odpoczywam :tak::tak::tak:.
Dzisiaj musiałam wstac o 4.30 ale jakos sie zyje ;-);-).

Rudka witaj :-):-):-)

Hausfrauwitaj :-):-):-)udanego wypadu na targi budowlane :-):-):-)

Kiniusia witaj :-):-):-)

Moniko kuruj sie nam szybciutko :-):-):-), pogłaszcz fasolke ode mnie :-):-):-)

gosia witaj :-):-):-),zebys i ty nam się nie rozchorowała :tak::tak::tak:

Asiu witaj :-):-):-)Życze udanych porzadków;-);-);-)
Co do niesamowitej fakt troche przeszkadzały mi niektore posty ale zyczę jej także wszystkiego co najlepsze:-):-):-)

a ja jakoś dziwnie se czuje wczoraj cały dzień kuły mnie jajniki a dziś nie mam ochoty na "heblowanie":confused::confused::confused:

Ojej,ależ tu dzisiaj pusto...

Puchatko ,pawik...hm...ach te dolegliwości ciążowe...;-) Mam nadzieję,że już się lepiej czujesz.:tak: Weteranka na majóweczkach czy nie weteranka,najważniejsze,że się udało i fasoleczkę w brzusiu nosisz.:-DCzy mogę skromnie poprosić o słoiczek fluidków dla mnie?;-)
Gosiu ,pij witaminki,żebyś przestała psikać.;-)
Asiu ,pewnie już po robieniu porządków jesteś.Ucałuj Natalkę ode mnie.:-D
Ilonko ,witaj!Jejku,nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia ślubne.Są prześliczne!Avatarek,hmmm...hmmm...:-D:-D:-D

Buziaki.

Kiniusiu narazie tak odrobinke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ale jak wrócę w środe od ginka i dowiem sie że wszystko będzie w p
orządku to obiecuję chętnie rozsiewac fluidki:tak::tak:

Kiniusia ciesze się,że podobaja ci się zdjęcia ślubne :blink::blink: też do tej pory nie moge sie na nie napatrzeć :-D:-D:-D.

Moniko to ja też poproszę o fluidki w srodę :-):-):-)

znowu zaczynaja nawalać jajniki :-:)-:)-( nie wiem co jest grane :confused::confused::confused:

witajcie:-):-):-)
ilonko jak bolą to znaczy ze są sprawne i działają a kto wie może coś albo raczej ktoś się z tych bolących jajniczków wykluje :laugh2:
puchatko mam nadzieję że wstrętny katar już się wyprowadza z twojego noska:-)tulam Ciebie i fasolkę:tak:
kiniusia dobrze że jesteś tu z nami, ja też nie mogłam już bez bb wytrzymać ;-)
beatko coś mi się obiło o uszy ( a raczej oczy:-) ) że Ty też Gdynianka, ja z Obłuża a jeśli mozna spytać Ty z której części Gdyni:confused:
asiu, reniczek, rudka, fifi, antiope, ataata, hausfrau, gosiu , iwonko, elza, bastra pozdrowionka i życzę udanego wieczoru dziewczyny :tak:

my zaraz spadamy na imprezkę, w tym tygodniu maraton, bo nie dalej jak dziasiaj po 4 rano wróciliśmy z parapetówki:tak:

iwonko super, że córcia nie sprawia już problemów przy zarzywaniu lekarstw. Teraz napewno szybko wróci do zdrowia. :-)

reklama
Helloł jest tu kto???????
Pamieta mnie ktośśśśśśśśśśś
To ja EWCIA...
Możecie mnie opieprzyć,ze tak nie zaglądam do was...
Walcie prosto w tyłek kopa,,czekammmm;-)
Co U was?????
U mnie spoko,ja pracuje,Matuś chodiz do przedszkola...
Ja niby mało pracy,a nic czasu nie mam..
Kurcze wybaczta mi kobiałeckzi..
A cyz któraś zaciążyła,,oprócz Iwonki2006....
Ataatka jak tam dzidzia,,alez rośnie co???

Do góry