hej dziewczynt tutaj jestem :-)
Hausfrau- witam ciebie kochaniutka, tak ta moja @ szmenda to strasznie mnie wkurza boli ze hoho,ale jakos wytrzymam, a co gorsza w domu wszystkie przeciwbolowe wyjedli

musze uzupelnic dzis apteczke;-)
Ataata-to milego dnia ci zycze, a mozesz mu nakopac i ode mnie

tak na zapas, no tak na powaznie, mam nadzieje, ze tam u was wszystko skonczy sie ok, ze jakos sie ulozy, a jesli nie to poradzisz sobie ,ty silna babka jestes :-)
Fifi -tak mi przykro z powodu kotka:-(ciezko jest patrzec jak swoje zwierzatko cierpi, kazde zwierzatko,niedawno mialam przejscia z moja kroliczka, tez ryczalam bo dawali jej marne szanse, ale zyje i ma sie juz ok,
jak bylam mala to wszystkie zwierzaki z podworka do domu znosilam i leczylam hehe, moja mama miala przekichane
a co do rozwoda czasem tak w zyciu bywa, ze myslisz ze to ten jedyny a potem rozczarowanie, niemartw sie wazne ze teraz jestes szczesliwa-przytulanska:-)
Beatka- ja juz sie nauczylam lepiej nie myslec o tym czy sie jest w ciazy, bo czlowiek sie nakreca i potem przychodza jakies symptomy jak w ciazy juz myslisz ze to to a tu @ niespodzianka- ale wiem ze podejdziesz do tego spokojniej niz ja :-)
lenna- masz racje, dziewczynie na pewno zrobilo sie przykro, ale lepiej ze jej ktos przemyl oczy i pokazal, ze nie jest pepkiem swiata, ja tez mam nadzieje ze jej sie w zyciu wszystko dobrze potoczy i zacznie do planowania swego zycia podchodzic troche bardziej rozsadnie;
lenna a na tornado na pewno nie bede czekac tym razem heheh, jak tylko @ pojdzie won to tornado bedZIe w lozku
hej kiniusia- zazdroszcze heblowanka hihih, ze mna mieszkaja rodzice wiec nie moge sobie ot tak kiedy mi sie podoba, :-(no ale nie moge powiedziec, zeby sie wyprowadzili, bo jestem im wdzieczna ze pomagaja mi przy domku i wogole, tylko czasem trudno wytrzymac, ale jakos bedzie:-)dobrze ze domek w miare duzy to nie wpadamy czesto na siebie:-)
Puchatka, Iwonka - jak tam ciezarowczeki sie dzis maja??
troche namazalam, ale to jedyny dzien ktory mam wolny, oprocz tego ze zaraz czeka mnie sprzatanie , zakupy itd, czyli prawie wcale odpoczynku :-(ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela bedzie dla mnie !!!!!