reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Iwonko gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ach też bym chciala już zobaczyć te dwie kreseczki :(((((((((

reklama
Iwonka2005! serdeczne gratulacje z okazji dwóch kreseczek i fasolki!! Życzę spokojnej ciązy i absolutnie żadnych stresów ani komplikacji samych pogodnych dni no i zdrowego bejbika!! :happy: :happy2:

Iwonka wielkie Gratulacje:-)ale mnie zaskoczylas:-)chyba dlugo tu z nami nie bylas na tym watku, ile cykli sie starals 2??
no ale to super !!!!
teraz to zdrowka tobie i dzidzi zycze i spokojnej ciazy:-)

Witam:-):-):-)
Iwonko gratulacje,przeogromne gratulacje:-):-):-)
Ja już po szkoleniu, bylo super. Teraz odpoczywam a od jutra motorek do d... i rozpoczynam normalne życie. Energi mam mnostwo i checi do wszystkiego wiec powinno byc dobrze:-)
Śle buziaki i macham:-)

Witam i dziekuje wam za gratulacje,ano faktycznie krotka z wami bylam bo dwa cykle i mi sie udalo,tak sie bardzo ciesze a zarazem boje bo wiem co mnie czeka,i porod i noce nie przespane,ufff ale dam rade,wszystkie damy rade bo stworzone jestesmy aby byc matkami:tak::-):-):-):-)
Milej niedzielki wam zycze:-)

hej dziewczeta:-)
iwonko... i jak tam drugi dzien swiadomosci, ze w tobie ktos juz mieszka?:-):tak:
elza witaj znowu...to fajnie ze ci sie podobalo...:-) u mnie tez pracka:-) narazie na pol etatu ale zawsze cos:-):-):-)
pozdrowionka dla wszystkich:-)

Dzień dobry!

Zajrzałam na chwilkę, bo weekend ucieka a ja jeszcze nie nacieszyłam się córcią i m, zaraz poniedziałek :-( a tu TAKIE WSPANIAŁE WIEŚCI:-D

Iwonka, GRATULUJĘ!!!! :-):-):-):-):-) Życzę Ci cudownych i zdrowych 9 miesięcy :-D:-D:-D:-D:-D

A moje dziecie się rozchorowało. Po pierwszym tygodniu w przedszkolu, a jak na złość muszę być jutro w pracy. M też :-(Staram sie Ją podkurować, ale katar coraz większy i do tego pokasłuje. Ach....

Spokojnej niedzieli

reklama
iwonka2006 ale z Ciebie express ;-) dwa cykle to chyba rekordzik :-D
asialc no tak, szwagierka też mówi, że ledwo zaczęło sie przedszkole a już chore jej córcie...

Do góry