reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy tego, co może. Ja korzystając ze sposobności życzę Ci dużo szczęścia i radości. To o czym marzysz - by się spełniło, i to co kochasz - by Twoim było. Ewciu wszystkiego wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

reklama
Puchatko, najlepsze zyczenia z okazji waszej rocznicy slubu! zeby wasza milosc dalej rokwitala i przynosila najpiekniejsze owoce a nadzieja byla zawsze w waszych sercach !!!

jak nie dzisiaj, to jutro poswietujecie!!

i pozdrawiam wszystkie babeczki z tego wateczku:)

Dzieki laseczki za zyczenia,,naprawde dzieki,,całuje was..
Ja piwkuje na wsi z kumpelami,,opijamy moje :-);-)18:-);-) (musze sie odmładzać)hehe urodiznki..
Buziakii,,jeszcze raz dzieki,,pozdrawiam,, i miłego wieczorku kobietki wam zycze......papapaa

Dobrej nocki!

Jutro pierwszy dzień w przedszkolu mojej córci. Ważny dzień dla Niej i dla nas :-)
Do końca tygodnia jeszcze chodzimy razem z Nią, ale od poniedziałku już będzie sama zostawać. Na początku na 4 godzinki, a później coraz dłużej i tak aż do ośmiu.

Papapapa

PS. Przepraszam, że się nie odnoszę do postów, ale jakaś zaganiana jestem.

Dobranoc laseczki:-):-):-)
Asiu trzymam kciuki, aby pierwszy dzień córci przebiegl szczęsliwie.
Wszystkim z zlymi humorkami sle fluitki z pozytywnym i radosnym nastrojem:-)
Buziakuje i macham:-)

Dobranoc dziewczyny, jutro jade z synkiem do szpitala na badania. Szumi w uszku, lekarz powiedzial ze to niedowlad sluchu ucha prawego, ma w uchu za malo jakies mazi. Chca go przebadac komputerowo, mowia ze szumy moga isc z mozgu. Dobrze ze maz juz wraca z Krakowa jest pielegniarzem z wyksztalcenia, wiec bedzie wiedzial o czym mowi lekarz. Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.

Witajcie,

Musze nadrobic moje zaleglosci... mam nadzieje ze nie ominelo mnie nic waznego!

Lenna oj udal sie pobyt, udal!!!!:tak::-D:-)

Asialc kochana nie wolno Ci sie tak wszystkim przejmowac bo wiesz ze to utrudnia zafaslkowanie!

Elza kobitko zwolnij troche, pomysl tez o sobie... nie mozna siedziezc od rana do wieczora w pracy bo nie bedziesz miala czasu nawet zafasolkowac:tak:

Bastra glowa do gory! Musi nam sie udac!!!
A poza tym:
Wszystkiego co najlepsze z okazji Waszej rocznicy!!!!!

Idarnowskazdjecia super... a @ nie przejmuj sie, to dopiero Wasz 2 cykl...

Beata mezulo juz wrocil? Bo jak nie to moge Go pogonic od nas;-):tak: A co sie dzieje Oskarowi z uchem? No i co lekarz powiedzial?

Kiniusia jak chorubsko? Mam nadzieje ze juz poszlo precz!

Puchatko nie smutaj sie kochana!!!!!
Najlepsze zyczenia z okazji Waszej rocznicy!!!!!

Fifi no to moze teraz na Ciebie kolej co bys tu zarazkow ciazowych troche rozsiala....

Hausfrau witaj wsrod staraczek.

Ataata oj jak milo ze sie odezwalas! Pochwal sie swoim brzusiem - pewnie juz okazala pileczke nosisz.

Gosia u nas tez w ubieglym tygodniu byly wichury. W domu moich rodzicow zerwalo dach wiec teraz torche zalatwiania w zwiazku z tym mamy....

Ewcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

reklama
Do góry