reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień dobry!

Dzięki dziewczyny :-)

Ilonka, zdjęcia cudne, tylko dlaczego tak mało? :-)

Skończę ogarniać mieszkanko i zmykam na ogródek :-)

Miłej i słonecznej soboty :-)

reklama
Asiu oto porcja kolejnych zdjęć ;-);-)

dar10ks1.jpg

dar08xx1.jpg

Idarnowska te zdjecia sa super.
Dziewczyny czekam na meza , siedzi juz prawie 2 tyg. w Krakowie, a juz 06.09. wyjezdza na pol roku, koszmar. To nasz ostatni cykl w tym roku , zeby zrobic dzidzie. Testy owul. juz mam, ale ale licze na cud. Mam nadzieje ze zdazy na owulacje. Mam wrazenie ze dzis mam, ale to niemozliwe - poniewaz to dopiero 6 dc. Trzymajcie za mnie kciuki. Nastepne starania dopiero za pol roku, ale tez nie mam pewnosci czy sie uda na wiosne.
Milej soboty dziewczyny, pa.

Beata, kciuki zaciśnięte :-)

Ilonka a ja i tak dalej czekam na reszte zdjęć ;-) Nie mogę się na Was napatrzeć. A Ty na nich cała promieniejesz :-) Życzę Ci żebyś tak wyglądała przez całe Wasze małżeństwo :-) Cudnie!

A my z córcią dzisiaj malowaliśmy na ogródku rękami, tazn na kartce ;-) Świetna zabawa. Do tego odcisneliśmy wszyscy swoje dłonie :-) Polecam:-)

Chyba zaczynam się coraz bardziej denerwować przed środą. Będę potrzebować Waszych kciuków, ale jeszcze napiszę o której. Chciałabym mieć to już za sobą. Nie wierzę, ze się uda, ale jakaś maleńka nadzieja.... Jak Wam później napiszę co mnie tak stresowało to pewnie się uśmiejecie. Na razie.

Witam:-):-):-) Juz sie otrzasnelam
Jutro mamy nasza pierwsza rocznice slubu. Przychodza rodzice jedni i drudzy. Juz zrobilam ciasto ,salatke,zakupy porobione,alkohol sie mrozi. Jutro trzeba chyba pospac dluzej :-D. Dzisiaj dostalam prezent od meza taki sliczny naszyjnik srebrny z cyrkoniami,akurat ja tez mu kupilam cos ze srebra tylko bransoletke. Ok zmykam lulu dobranoc. mam nadzieje ze jutro bedzie udany dzien:-):-):-)

Dzień dobry!

Bastra,:-)

Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!:-)

Wszystkiego dobrego!!!:-)

Spokojnej niedzieli dziewczynki!

reklama
hej kobitki:-)
bastra...wszystkiego najlepszego..oby wszystko bylo dobrze:tak::-) tuptajacyh nozek na parkiecie waszego zycia zycze....;-)

Do góry