reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Czesc dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie.
Bastra bardzo mi przykro- nastepnym razem sie uda.
Fifi widze ze starania o dzidzie ida cala para - powodzenia.
NieSamowita no coz, coraz wiecej mlodych ludzi reaguje w ten sposob na stres.
Wszystkie pozostale pozdrawiam.

Czesc lasencje:-):-):-):-):-)
Zapowida sie kolejny upalny dzien:eek::eek::eek::eek:
Bastra bardzo mi przykro, ale moze nastepnym razem sie uda. Ja niby coszienni esie staram;-);-);-);-);-), ale jak znam zlosliwosc lozu to i tak z tego nic nie bedzie, bo za bardzo tego chce:-:)-:)-(
NieSamowita to, ze masz okres to nie znaczy, zenie mozesz byc w ciazy:rofl2::rofl2:, chociaz Ty na razie masz inne plany i podziwiam Cie za wytrwalosc, bo jak na chwile obecna nie umialambym powiedziec sobie "czekam rok".......:baffled::baffled::baffled: Niecierpliwosc to JA;-)
Kiniusia biedaczko, Ty zawsze taka umordowana wracasz z pracy. Mam nadzieje, ze chociaz kolorowe sny mialas:tak:
Wszystkim Wam oraz pozostalym staraczkom zycze przetrwania tego upalnego dnia i aby piatkowy czas pracy trwal jak najkrocej:-p:-p:-p:-p:-p No i oczywiscie zafasolkowania:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Iwonka nie jestem zbyt glugo na tym forum, wiec nie wiedzialam, ze za maz wychodzisz.!! GRATULACJE:-):-):-) Mam nadzieje, ze Twoje zycie ulozy sie w piekna bajke.;-);-);-)

Ja sobie za pierwszysm razem nie umialam ulozyc zycia:eek::sorry2:
Mam 25 lat, a w maju sie rozwiodlam
Ale teraz jesetm szczesliwa w nowym (prawie rocznym) zwiazku i wiem, ze P. jest tym wlasciwym i jedynym na cale zycie. Slubu na razie nie mama w planach......musze odpoczac od bycia zona

P.S. Wszystkie dziewczyny przestrzegam przed pochopnym podejmowaniem zyciowych decyzji;-);-);-);-)

Witajcie Kobietki!!!
Ten upał jest dobijający i chyba jak nigdy marzy mi się ochłodzenie ale wszystko przede mną cos w TV bąkają o przyszłym tygodniu :tak::tak:
Poza tym jakoś tak czas mi pędzi że nie wiem kiedy zleciało pól cyklu to w sumie dobrze i do HSG zostało jakieś 4 tygodnie a może nawet nie ja jakoś nie mogę się tego doczekać bo chcę mieć to za sobą i wiedzieć co dalej:tak::tak:

Chciałabym być w ciąży nawet nie wiesz jak bardzo , a może i wiesz. Mam nie regularne miesiączki i nie mam pojęcia jak to jest czy w czasie miesiączki jak było przytulanko coś może się z tego wyrodzić

NieSamowita. Teoret nie powinno, ale pewnosci nigdy nie ma. Wiec moze raczej stosuj jakas antykoncepcje

NieSamowita, a wiec jednak co bedzie to bedzie:-):-):-):-):-). T takim podejscie napewno Ty pierwsza zafasolkujesz. Zawsze jest tak, ze jak cos sie chce to nie wychodzi. A jak sie ma takie podejscie, albo sie nie chce to sie zaciąża. Moze i jak tak do sprawy podjde??:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Super, ze znalazlas krawcowa w swoim miescie, bo pomysl z allegro nie byl zbyt dory:tak::tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry!

Bastra, przytulam.

NieSamowita, no i bardzo dobrze, ze uszyją Ci suknię jaką wybrałaś a nie kupujesz przez Allegro. Cieszę się :-)

Beata :-)

fifi, życzę Ci wszystkiego dobrego w nowym duzo lepszym zwiazku :-)

Puchatka, zobaczysz, ze te 4 tygodnie bardzo szybciutko zleci :-) A u nas dzisiaj troszkę chłodniej i jest dosyć mocny wiaterek

Czuję się jakaś zmęczona. Prawie nie spałam w nocy. Jak tak dalej będzie za nic nie wstanę po 5:00 do pracy ;-) A do tego stresuję się przed środą. Czy ja zawsze tak muszę sie wszystkim przejmować?:-) Chciałabym mieć to już za sobą....a później tylko powrót do pracy i pierwsze dni Natalki w przedszkolu. Chyba będę bardziej się denerwować niż córcia ;-)

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry