reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie!!!
Mnie nadal pobolewa główka:-:)-( a wczoraj zamiast odpoczywać to myłam okna bo moja teściowa kazała mężusiowi zdjąć firanki nim wróciłam z pracy :no::no: dzisiaj też popołudnie będzie zajęte bo na weekend przyjedzie moja kuzynka to trzeba jakieś pyszne jedzonko porobić :tak: Miłego dnia:tak:

reklama
Czesc dziewczyny, U nas pogoda jest super zaraz idziemy na plaze.Fifi trzymam mocno kciuki za Ciebie, mam nadzieje ze sie uda. Bastra cos mi sie wydaje, ze moze dzis oglosisz nam wesola nowine- powodzenia . NieSamowita milego dnia w pracy.Ja zaczynam ponowne starania juz za 8 dni, mam nadzieje ze sie tym razem uda, chociaz szanse sa 50% na 50%. Potem pol roku czekam na meza, cos mi sie wydaje ze przez te wyjazdy meza, z dzidzia trafimy za pare ladnych lat.W tym miesiacu nie nastawiam sie na sukces, to jest jak gra e rosyjska ruletke- albo sie uda albo nie. ZYCZE WAM MILEGO I UDANEGO DNIA.

Cześć dziewczyny ,wczoraj jak wróciłam z pracy to niestety musiałam wyłączyć kompa,bo straszna burza była w Łodzi,więc wolałam nie ryzykować.:-(
Teraz szykuję się do pracy i za chwilkę uciekam do pracy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dzionka życzę wszystkim!!!:-D
Buziaki. :-):-):-)

hej dziewczeta :-):-):-):-)
kiniusia pozdrowinka i witaj !!!:-)
elza i jak tam? :-):tak:
fifi
...czy ty moze masz jeszcze czas na obiad ;-) a na siusianie ?;-):-D
puchatka nie daj sie tesciowej;-)
wagnies milego pobytu w zakopcu:-)
niesamowita:-)
asiu:-)
beata:-)

Witam:-)U mnie jest moja mamusia wiec musze sie nia na cieszyc bo potem znow dlugo sie nie zobaczymy:-(tzn na moim slubie za dwa miechy a pozniej dopiero pewnie na swieta wielkanocne:-(
Beatka no rzeczywiscie nie mas czasu na robienie dziecka,mam nadzieje ze ci sie uda w tym cyklu:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Fifi tez trzymam kciuki:-)
Bastra mam nadzieje ze gin powie iz jestes w ciazy:tak::-):-):-):-):-)Czekam z niecierpliwoscia na twojego radosnego posta:-):-):-):-):-)
I za wszystkie staraczki rownierz trzymam kciuki ma sie rozumiec:tak::-):-):-):-):-):-):-)
Pozdrawiam serdecznie i buziaki sle:-):-):-):-):-)

Dzieki dziewczyny. Jestescie takie kochane. Ja tez za Was kciuki trzymam i licze, ze spotkamy sie forach dla lipcowek 2008, sierpniowek 2008............itd.
Iwonka kozystaj z odwiedzin mamy. Ja mieszkam ze swoja w jednym miescie i nie wyobrazam sobie, ze moglabym nie wiedziec jej chocby przez tydzien:-):-):-):-) Taka ze mnie mamincórka:-D:-D:-D:-D:-D
Lenna znajduje czasem trochwe czasu na inne sprawy.;-);-);-)Podobno samce niektorych gatunkow zwierzat zdychaja w okresie godowym, gdyz w milosnym amoku zapominaja jesc :-D:-D:-D
Mam nadzieje, ze moj samiec tak nie skonczy:-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

niesamowita...to ci dopiero japonki:wściekła/y: tata na medal:-):tak:
bastra...? czy ktos cos wie? bastra? i jak? bom ciekawa
dbaj o samca fifi... nosi w sobie wazny material genetyczny...:tak:
iwonka :-)

Czesc u mnie niestety nic tyle narazie. Niechce sie rozpisywac. Ide spac. Dziekuje ze wierzylyscie. Ja tez bylam dobrej mysli ale niesty to nie byl nasz szczesliwy cykl. Moze wy bedziecie mialy wiecej szczescia czego zycze z calego serca. Jutro do pracy.
A za niedlugo nastepne staranka. Wiec nie ma sie czym zalamywac. Widocznie tak mialo byc. Buziaki papappa

reklama
Do góry