reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Elza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ZA FASOLKOWANIA JAK NAJSZYBSZEGO!!!
42116lf.gif

reklama
A ja jestem bardzo szczesliwa bo jutro z ranka przyjezdza do mni moja mamusia z Czech(ona tam mieszka):-):-):-):-):-):-):-):-)Dziecko spi,my jemy na kolacje chinszczyzne kupna i na sama noc bedzie od nas jechac jak.... :-D:-D:-D:-DDobrzr ze razem zjedlismy to nie bedziemy od siebie czuc tego smrodu a i przytulanki beda bo jutro to pewnie nie bo tak nie wypada przy mamie;-):zawstydzona/y::-)
Bastra powodzenia u gina:tak::-):-):-):-)Alez ty masz silna wole ja bym juz z 10 testow zrobila:-D:-D:-D
Pozostalym kolezanka zycze spokojnej i owocnej nocki:-):-):-):-)
misie_car.gif

Dobry wieczór:-):-)
Jejku dziewczyny...aż sie wzruszylam:-):-):-)Bardzo,bardzo dziekuje za zyczenia:-)
Asiu choć spóznione ale szczere zyczenia imieninowe:-)Tempka moze jeszcze nic nie oznaczac wiec kciuki zaciśniete:-)
Puchatku widze ze marzenia mamy podobne: dzialeczka, domek i to najważniejsze male stopki tupiace po domku. Doczekamy sie kochana, grunt to wierzyć i dzialać:-)
Bastra kciki zacisniete bede sprawdzac wieści od Ciebie:-)
IDarnowska czekam na zdiecia:-)
Cala reszte kobitek caluje i macham, macham:-):-):-)

A ja czekam na email od kolezanki - ma mi wyslac zdiecia swojej trzymiesiecznej coreczki - ponoć pulpecik z niej niezly:-)Jednym slowem jest co calowac:-)
A no i wybieramy sie w najblizszym czasie ogladnac 2 tygodniowa coreczke kumpla:-) U znajomych bociany zaszalaly w tym roku, wiec moze do mnie tez nie zadlugo zawitaja?

witam wszystkie dziewuszki ! :-)
elza i jak tam rozkrecasz imprezke dzis? :tak::-D interek mam nowiutki i dzialajacy...
bastra...trzymam kciuki...bo cos tak sie wydaje, ze.......daj znak zas:tak:
pozdrowienia dla wszystkich staraczek :-):-):-):-)

asiu spoznione, ale szczere imieninowe zyczonka :-)
iwonka ja tez sie rzadko z moja mama widuje..ok. 2 razy w roku...ciezko mi czasem, ze nie pogadamy sobie jak dawniej...bo to moja najlepszejsza przyjaciolka...wykorzystaj ten czas na was dwie:-):tak:

Bardzo bym chciala rozkrecac imprezke ale mam problem z netem ciagle mnie wyrzuca,albo mi sie zacina:wściekła/y:Musze wiec opuscic kompa i isc lulu. Zycze wam owocnych nocy:-)

Witajcie,

Ja tylko na chwilke. Wlasnie koncze sie pakowac i jade do Zakopca na skoki. Wroce w nocy z soboty na niedziele.
Trzymajcie sie cieplo

reklama
Hej Staraczki. Ja tylko na chwilke. Melduje, ze zyje i mowie dzien dobry:-):-):-):-):-)
Moja najwieksza wada jest niecierpliwosc..............
Jestem w trakkcie dni plodnych...ale nie wytrzymalam i zrobilam rano test. :sorry2: Negatywny niestety:-:)-:)-:)-:)-(
Idarnowska szybciutko wklej zdjecia ze slubu:-);-):-);-):-)
NieSamowita powinnam powiedziec "dzieki" ale nie chce zapeszac..wiec powiem, ze zycze Tobie tego samego za rok.:-):-):-):-)
Zycze milego dnia wszystkim oraz zafasolkowania;-);-);-);-);-);-)

Do góry