reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ewcia - Bolszewo jest 4 km od Wejherowa ;-)

Dałam znać o planowanym spotkaniu także na głównym, może jeszcze któraś się zdecyduje :) w końcu im nas więcej tym lepiej ;-)
Rzut beretem Ivi.hehe

Dobra ja zmykam spać,jeszcze na blogasku smyczka mojego posiedze,a potem aaa.papa

Witajcie... ja tylko na chwile bom zmeczona po dzisiejszych wyprawach z dziecmi kuzynostwa.... ehhh szkoda gadac jacy niegrzeczni... mam nadzieje ze jak my sie doczekamy to bedzie inaczej....

Bastra trzymam kciuki zeby udalo sie Wam za drugim razem!!
Gosia badz dobrej mysli... jak lekarz powiedzial ze blizn nie powinno byc to super... szkoda tylko ze siostra tak musi teraz cierpiec...

wszystkie pozostale staraczki pozdrawiam... jutro bede w domciu dopiero wieczorem...

Witajcie późną porą :-D:-D:-D
Miałam dzisiaj od rana warsztat z etyki i było super :-):-):-):-):-)
Wspaniałe prowadzące, fajne ćwiczenia :tak::tak::tak::tak:.
Później pojechałyśmy z koleżankami nagrać projekt z mediów w edukacji :-)
Moje maleństwo przyjechało po mnie :happy2::happy2::happy2:, widzę ,że jak mnie nie ma cały dzień to tęskni :happy::happy::happy::happy:.
Od poniedziałku muszę sie pouczyć na kolokwia które mam w piątek i w sobotę :dry::dry::dry::dry:. Tak blisko ślubu i nie mam głowy na naukę :-:)-:)-(

Puchatko a to niespodzianka ja tez po UWM-ie :szok: a w ktorym roku skonczylas i co dokladnie studiowalas jesli moge dopytac :tak:

witam
ISIKORA 3 tygodnie-ale leci :tak:
Komunia brata sie udala, najedzeni i szczesliwi ;-)
moj syn zjadl wczoraj kisc winogron :happy: na jego mozliwosci to byl szok!
milej niedzieli, my dzisiaj w rozjazdach
papatki

"Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować. "
Marek Aureliusz

Witam :-) Dzisiaj też się wcześnie obudziłam ale stwierdziłam że nie wstaje jeszcze i oto mnie macie o takiej gdzince :-p:-p:-p
Brzydka pogoda,meżuś w pracy :-( A ja sie nudam :-:)-:)-(
O 10 przychodzi taka znajoma to chwilkę zajmie mi czas a potem to już obiadek i powrót ukochanego z pracy. Mam nadzieję że dzisiaj będzie lepszy dzień na przytulanki bo wczoraj zrobiłam małe spięcie i poszłam spać. A szkoda :-p
Ale nadrobimy stracony czas i będziemy fasolkować tak jak i wy i będzie wszystko ok.
Ewcia81 ale traktorek wypasiony i jaki przystojny kierowca :-):tak:
Puchatka jak coś bardzo chcę to nigdy z tego nie rezygnuję. Wiec muszę mieć siły w dalszych staraniach. Wiadomo że nie za wszelką cenę ale staram się nie myśleć o tym że chcę. Lol zamotałam się :-p:-D:-D:-pMam nadzieję że coś zrozumiesz :-p
wagnies ja tez trzymam za Ciebie i za wszystkie staraczki nasze. Obyśmy szybko doczekali sie naszych upragnionych maleństw. :-)
isikorka uuuuuuuu jakie to słodkie....fajnie że tęskni :-D Buziaki i wszystkiego dobrego dla was :-)
Izabelka witaj...dobrze że się wszystko udało :-)

Dzień paskudny:-( pogoda typowo barowa:no: Dziś mój tata ma imieniny i przyjeżdża siostra ale jak szwagier znów mnie wkórzy to nie ręczę za siebie:wściekła/y:
Moja @ coś się nie zbliża aż strach sie bać:happy2: Jak sie nic nie zdarzy jutro idę po test
Bastra to dobrze że się nie poddajesz Czasem tak jest że tzeba trochę sie namęczyć;-)

reklama
Dzień dobry kochane...
U nas niedziela pochmurna,brzydka,wietrzna,brr
My po śnaidnaku i nie wiem ale chyba w doma siedzimy dzisiaj..

Dzień paskudny:-( pogoda typowo barowa:no: Dziś mój tata ma imieniny i przyjeżdża siostra ale jak szwagier znów mnie wkórzy to nie ręczę za siebie:wściekła/y:
Moja @ coś się nie zbliża aż strach sie bać:happy2: Jak sie nic nie zdarzy jutro idę po test
Bastra to dobrze że się nie poddajesz Czasem tak jest że tzeba trochę sie namęczyć;-)
Cloe witaj,życz epowodzonka,oby @ nie przyszła i test wyszedł na 6.Czyli dwie wielkie krechyyy.

Ewcia Widze że się postarałaś z prezentem na dzień dziecka wspaniały prezent widać że maluch szczęśliwy ile dałaś za takie cacko jest niesamowity :-):-):-)
Ano sie postarałąm,aż chyba z abardzo,ciekawe co an urodziny mu kupie,hehe skoro na dzien Dziecka takie cacko dostał.Jeszcze musz ebasen mu kupić i będe happy. A ile dałam ,no duzo 230zł.

Do góry