reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
No dziewczyny, naprawdę mnie długo nie było. Wszystko przez tego durnego dostawce neta. Do dzisiaj przychodzą nam rachunki na jakieś dziwne kwoty. Tzn nie rachunki tylko sobie sami ściągaja z konta bo ani jednego rachunku na oczy nie widzieliśmy :crazy:

lenna, Antiope, Beata2710, Sylcia31, mufka i wszystkie kochane Staraczki ale tęskno mi było za BB...

tylko mój R. kupił sobie Fifę 08 i teraz mi kompa zajmuje :dry:

Sylcia 31 gratuluję fasoliny :tak: :tak: :tak:

U nas starania nadal pełna parą. Przez ten czas jak mnie nie było przyszła @ dokładnie 28. października. I na razie czekam co dalej. Mój suwaczek więc jak widzicie trochę nieaktualny ale jak dorwę się do kompa na dłuższą chwilę to poprawię :sorry2:

Witajcie Dziewczynki:-):-):-) Ale mnie tu długo nie było. Witam się tylko i zmykam czytać, co dobrego, bo nie było mnie prawie trzy tygodnie... Ale ja się stęskniłam za Wami:rofl2::szok:

Czesc Dziewczyny
postanowilam przylaczyc sie do Was bo jestem bardzo rozzalona i ciagle placze i nic mi sie nie chce. Od roku stramy sie o dzidzie i nic, zawsze przychodzi @. Bylam u ginekologa kilka razy, powiedzial ze jestem zdrowa i nic nie stoi na przeszkodzie zebym byla mama, a tu nic. nie moge jesc, nie moge spac, nie moge sie nad niczym skupic, ciagle mysle o fasolce...Dobrze ze moge sie z Wami podzielic moimi emocjami, moze to przyniesie mi troche ulgi. Pozdrawiam...

ja tez mam nadzieje, ze w koncu to nastapi, tak bardzo na to czekam...Na pewno z Wami jest razniej wiec bede sie pojawiac tutaj od czasu do czasu. Tymczasem wracam do pracy, bo mam dzis dyzur. Pozdrawiam i tez zycze nam wszytkim fasolek.
:-)

reklama
Dzień doberek dla wszystkich dziewczyn!!
Nie za dużo mam czasu, więc tylko się przywitałam i lecę na zamknięty!!
Nie za bardzo jestem w temacie:sorry: Udało się zrobić zamknięty i już nikt tu nie wchodzi??? Nie było mnie prawie trzy tygodnie i jestem zakręcona:confused2: Fifi, Beata, Idarnowska, Ataata, Lena, Mufka, Hausfrau......gdzie jesteście?:-:)-:)-(

Do góry