reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam Dziewczynki!!!
Eliczek 24 hehe, cos wiem na temat zimy zagranica;-) W Anglii w zeszlym roku mieli snieg przez jeden dzien doslownie. Dla Anglikow to byla normalnie tragedia narodowa:szok:. Byly ogloszenia w radiu i w telewizji ze jesli ktos nie musi wychodzic z domu to niech tam zostanie, pozamykali niektore szkoly i oczywiscie bylo mnostwo wypadkow bo Anglicy nie uzywaja wgole zimowych opon. Mielismy z mezem niezly ubaw... Aaaa i najsmieszniejsze... Ten sam tekst padl co pada co roku w polsce... "zima zaskoczyla drogowcow"...

Witam Dziewczynki!!!
Eliczek 24 hehe, cos wiem na temat zimy zagranica;-) W Anglii w zeszlym roku mieli snieg przez jeden dzien doslownie. Dla Anglikow to byla normalnie tragedia narodowa:szok:. Byly ogloszenia w radiu i w telewizji ze jesli ktos nie musi wychodzic z domu to niech tam zostanie, pozamykali niektore szkoly i oczywiscie bylo mnostwo wypadkow bo Anglicy nie uzywaja wgole zimowych opon. Mielismy z mezem niezly ubaw... Aaaa i najsmieszniejsze... Ten sam tekst padl co pada co roku w polsce... "zima zaskoczyla drogowcow"...

Ale sie uśmiałam :-D;-):laugh2::rofl2:.
Witaj maadgaa :tak:

Sylcia 31 eh, mam jakis zal w sobie.... Jakos mi tak smutno... Wiem, ze nie jestem w ciazy... Do tego @ sie spoznia juz z 17 dni chyba (w sumie to juz przestalam liczyc ile ) i musze na nia czekac zeby moc sie dalej starac o fasolke... Eh...:-(

Ale ciesze sie ze u Ciebie najprawdopodobniej juz siedzi fasoleczka... Przynjamniej zostane ciocia;-)

Dorotka 27 to byl faktycznie niezly ubaw... Ciekawa jestem co tu bedzie w tym roku... Czy jesli bedzie snieg lezal dluzej niz jeden dzien to oglosza koniec swiata??:-D

Cześć Dziewczyny!!!
Witaj Maadgaa!!!
Wszystkie straczki, jakie wieści z pól bitewnych. Kto ikiedy pierwszy testuje?
Ja dopiero zatestuje 22-23 jeśli @ nie przyjdzie w terminie tj. 21 listopada. Nawet nie chce się nastawiać.
No laseczki, moje dziecko domaga się bajki, więc muszę ustąpić mu komputerka.
Do wieczorka!!

Czesc laseczki

A u nas na Pomorzu nie pada snieg, jest dzis nawet cieplo. Mam nadzieje ze nie bedzie padac w najblizszych dniach.

Witam nowa kolezanke.

reklama
witam sie gorąco,,
sorki,miałam pisac dizs,,ale moj mąz wczoraj wieczorem o 23 zawitał do domku,zrobił mi niespodzianke,bo ja jzu spalam i tak mam gow chacie,,ale jutro jedzie od rana na ryby czyli ebde przy kawce z wami,pozdroo

Do góry