reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Fallen in Love a co konkretnie masz zepsute w kompie? Bo jednak net ci działa, suwaczki są powstawiane. Jeszcze konkretne zdjęcie by się przydało, żebyśmy cię poznały? Adres zdjęcia wklejasz do podpisu tak jak suwaczki, ale to na pewno już wiesz.
No ja w kwestii mebli się nie wypowiadam bo jestem zielona i póki co nie musiałam się w ten temat zagłębiać.
Ale kto miał dzisiaj testować i się nie pochwalił wynikiem?

No to szkoda, bo my wszytsteki sie tu znamy tylko Ciebie nie..ale mama nadzieje, ze naprawisz kompa i kiedys sie nam pokazesz:-)

Postaram się go naprawić choć wątpię że się da trzeba kupić nowy :/ tylko szkoda pieniędzy. Znalazłam na dyskietce jedno zdjęcie ale wtedy miałam 18 lat

Załączniki

• fotyy 002.jpg
    fotyy 002.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 46
Fallen in Love a co konkretnie masz zepsute w kompie? Bo jednak net ci działa, suwaczki są powstawiane. Jeszcze konkretne zdjęcie by się przydało, żebyśmy cię poznały? Adres zdjęcia wklejasz do podpisu tak jak suwaczki, ale to na pewno już wiesz.
No ja w kwestii mebli się nie wypowiadam bo jestem zielona i póki co nie musiałam się w ten temat zagłębiać.
Ale kto miał dzisiaj testować i się nie pochwalił wynikiem?

Konkretnie to wszystko. Mój komputer ma już jakieś 7lat może więcej i wiesz psuje się. Nic nie było zmieniane w nim. Ma prawo się psuć...

No wreszcie skończyłam czytać co naskrobałyście - rany ile tego było. Zaczełam wczoraj, ale nie dłam rady skończyć i dlatego pisze dopiero dziś.

Ataata to nieźle mialas z tym łóżeczkiem.

Puchatka dzięki za gartulecje, ale jakoś jeszcze w to nie wierze.

Sylcia przykro mi z powodu teścia, trzymam kciuki za jego wyzdrowienie.

ooo ja też lubie sie po Ikei szwędać, zwłaszcza w okolicach tych "pierdołek":tak:

hehe fifi nie trzeba... ;p
Oj oj pierdułki sa najlepsze. Meble mi się nie podobają, raz miałam stolik w kuchni od nich, ale na nowym mieszkanku mi nie pasuje i leży w piwnicy. Matiś ma kilka mebelków z serii Mamut, strasznie mi się podobają. Mój P. mówi, że w Ikei tylko badziewka sprzedają i bardzo ciężko mi go namówić na wizyte w tym sklepie.

Mi sie podobaja meble w starym stylu bo mam kominek w duzym pokoju i tak powoli na ten styl sobie zmieniam.....
Uwielbiam takie stare stylizowane meble. Staram się tak urządzić moje mieszkanko, ale część mebli mam z poprzedniego i tak powoli je wymieniam.

A co u mnie.
No więc w poniedziałek mam wizyte u ginka. Wszystko będzie już wtedy jasne. Acha @ nie ma i kolejny teścik II.
Z objawów to prawie nic, tylko piersi jakby większe i bolące, kręgosłyp łupie mnie strasznie przy miednicy, czasami zamdli, ale rzadko. Jakbym miała @ to nawet bym nie pomyślłam, ze może fasolinka jest.
Acha i pobrzusze boli czasami jak przed @.
A jak tam wasze testowanka??

No to może się psuć skoro nic nie było w nim robione. Ale to chyba nie pierwsze twoje forum na necie bo masz duże umiejętności (suwaczki, miniaturki zdjęć). ja się z tym męczyłam kilka dobrych dni

No wreszcie skończyłam czytać co naskrobałyście - rany ile tego było. Zaczełam wczoraj, ale nie dłam rady skończyć i dlatego pisze dopiero dziś.

Oj oj pierdułki sa najlepsze. Meble mi się nie podobają, raz miałam stolik w kuchni od nich, ale na nowym mieszkanku mi nie pasuje i leży w piwnicy. Matiś ma kilka mebelków z serii Mamut, strasznie mi się podobają. Mój P. mówi, że w Ikei tylko badziewka sprzedają i bardzo ciężko mi go namówić na wizyte w tym sklepie.

Uwielbiam takie stare stylizowane meble. Staram się tak urządzić moje mieszkanko, ale część mebli mam z poprzedniego i tak powoli je wymieniam.

A co u mnie.
No więc w poniedziałek mam wizyte u ginka. Wszystko będzie już wtedy jasne. Acha @ nie ma i kolejny teścik II.
Z objawów to prawie nic, tylko piersi jakby większe i bolące, kręgosłyp łupie mnie strasznie przy miednicy, czasami zamdli, ale rzadko. Jakbym miała @ to nawet bym nie pomyślłam, ze może fasolinka jest.

Ogromne gratulacje , też bym chciała mieć w końcu te II kreseczki na teście . Spokojnej ciąży życzę....

Mamusiasynusia objawy mogą cię dopiero dopaść hihi. A póki co dbaj o was.
Pozdrawiam wszystkie staraczki, nie - staraczki i cudne mauśki

reklama

A co u mnie.
Uwierz. Kilkakrotnie test pozytywne i mdlosci.........
Wizyta u gina to tylko formalnosc. A brak objawow to czeste zjawisko. Moja psiapsiola jaknby nie maiala wyniku badan przed oczami to chyba by sie skapowala jakny miala juz brzuch:-):-):-)

Do góry