reklama
lenna
Fanka BB :)
moreme zwracam hołd lennie bo heblowanie to jej hasło ale jakoś się na BB przyjęło ;-)
a ja oddaje hold mufce....bo to ona pierwsza byla....mysmy tylko z fifi i ataata rozwinely watek jako cech rzemiesliniczy...

beatka...rece opadaja.

fifi....znikla...no tak, wybrala samca;-)

dziewuszki ja na krociutko, posty przeczytalam...odpisze pozniej, bo dzis zabiegana jestem ciut...milej sobotki...
:-)Dziewczyny poki co 2 do mnie nie dotarla.
W poniedzialek kupie testy i we wtorek zrobie test, no chyba ze nie zdaze.
Oskarkowi troszke lepiej, kaszelek troszke mniejszy i apetyt ma.
Bastra ale powiem szczerze ze bardzo sie boje.

lenna :-):-):-)dziękuję droga koleżanko
fajnie że hasełko sie przyjęło, nie sądziłam nawet
a tak a propos cechu rzemieślniczego i heblowanka: cechą chrakterystyczną każdej staraczki jest częste heblowanie

czyli dość ciężkie rzemiosło;-)
bastra zdrowia życzę
beatko dzięki, ja też mam nadzieje że w końcu się wyleczę. Póki co cały czas popijam sok z żurawin, pożyjemy, zobaczymy;-)dobrze ze z Oskarkiem lepiej

bastra zdrowia życzę

beatko dzięki, ja też mam nadzieje że w końcu się wyleczę. Póki co cały czas popijam sok z żurawin, pożyjemy, zobaczymy;-)dobrze ze z Oskarkiem lepiej
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie,ja dzis znow na zakupach i w koncu udanych
:-)
Wracajac do pogotowia to jak bylismy nad morzem i moje dziecko mialo bardzo wysoka goraczke co objawialo sie juz drgawkami to tez powiedzieli ze na goraczke sie nie umiera i nie przyjada.Prosze przyjechac samemu....
Nawet na policje ten fakt zglosilismy ale oni powiedzieli ze tylko moga odnotowac ten fakt a do przyjazdu ich nie zmusza
Betka zdrowka zycze synkowi!!!!A tak swoja droga to bys sie zlitowala dziewczyno i zrobila jutro ten test,i twoja i nasz ciekawosc sie zakonczy ,zreszta i tam mysle ze powodzeniem.Po co dluzej byc w niepewnosci i tak juz 4 dni po @ to dwie grube krechy beda
A i jeszcze jedno pytanko ktore juz zadal ci ktos ale nie odpowiedzialas a propos tego co pisalas ze od grudnia juz zaczelas staranka a maz o tym nie wie a teraz to wie?????
Mufka tobie rownierz zycze szybkiej poprawy zdrowka
Musze zmykac bo mnie dziecie cos wola,niedawno wszyscy wstalismy z drzemki,tak jakos nam sie przysnelo....;-):-)Mi ostatnio codziennie sie to zdarza
:-)mam sennosc i mdlosci

Wracajac do pogotowia to jak bylismy nad morzem i moje dziecko mialo bardzo wysoka goraczke co objawialo sie juz drgawkami to tez powiedzieli ze na goraczke sie nie umiera i nie przyjada.Prosze przyjechac samemu....

Betka zdrowka zycze synkowi!!!!A tak swoja droga to bys sie zlitowala dziewczyno i zrobila jutro ten test,i twoja i nasz ciekawosc sie zakonczy ,zreszta i tam mysle ze powodzeniem.Po co dluzej byc w niepewnosci i tak juz 4 dni po @ to dwie grube krechy beda

Mufka tobie rownierz zycze szybkiej poprawy zdrowka
Musze zmykac bo mnie dziecie cos wola,niedawno wszyscy wstalismy z drzemki,tak jakos nam sie przysnelo....;-):-)Mi ostatnio codziennie sie to zdarza

elza ab
mama Tosieńki
Witam kobietki:-)
Ja w prace i tak do 21 ale juz przywyklam.Jedyne co mnie meczy to zero wolnego czasu.Pracuje 7 dni w tygodniu, średnio po 11 godzin. Nie mam czasu normalnie zjesc, wyprac czy wykonac inne prozaiczne rzeczy.Ale nic to dam rade, bo musze - tak sie to wszystko poukladalo, że radze sobie na razie sama. Ale pogody ducha nie straciłam:-)
Beatko mam nadzieje ze z synkiem juz lepiej. Kurcze nie rozumiem tej sluzby zdrowia, cos sie dzieje a oni to maja w d... Ciekawe co sie powinno wydarzyc zeby sie ruszyli. Eh....
Calej reszcie zycze miego wekendu, a przede wszystkim ladnej pogody, ktorej teraz tam malo.
Ja w prace i tak do 21 ale juz przywyklam.Jedyne co mnie meczy to zero wolnego czasu.Pracuje 7 dni w tygodniu, średnio po 11 godzin. Nie mam czasu normalnie zjesc, wyprac czy wykonac inne prozaiczne rzeczy.Ale nic to dam rade, bo musze - tak sie to wszystko poukladalo, że radze sobie na razie sama. Ale pogody ducha nie straciłam:-)
Beatko mam nadzieje ze z synkiem juz lepiej. Kurcze nie rozumiem tej sluzby zdrowia, cos sie dzieje a oni to maja w d... Ciekawe co sie powinno wydarzyc zeby sie ruszyli. Eh....
Calej reszcie zycze miego wekendu, a przede wszystkim ladnej pogody, ktorej teraz tam malo.
:-)Iwonko maz raz chce drugie dziecko, raz nie. Przed wyjazdem mowil ze druga dzidzia by sie przydala, a teraz nie wraca do tematu. A dopoki nie bede miala 100% pewnosci ze jestem w ciazy , to nic nie mowie. Powiem mu dopiero jak juz zrobie test ciazowy i beda te II, bo tak co mam mu powiedziec, ze @ sie spoznia. To jeszcze o niczym nie swiadczy, zreszta @ moze sie spoznia bo sie denerwuje Oskara sytuacja. A miesiac temu @ tez przyszla po 4 dniach.
:-)Wszystkim zycze udanej sobotniej nocki.:-)

:-)Wszystkim zycze udanej sobotniej nocki.:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Alez pustki mam nadzieje ze po tej ciszy same dobre wiesci beda oglaszane

Trzymam za was kciuki!
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć dziewczyny ,ja niestety dopiero po pracy i padam.
Jutro nadrobię wszystkie pościorki (a jest ich troszkę
).
Na razie tylko się witam i życzę upojnej nocy wszystkim Wam lasie!
Buziaki.:-)
Ach!Bym zapomniała,jutro powinnam testować jak @ się nie pojawi,ale zaczekam jeszcze kilka dzionków.Jak na razie ani widu,ani słychu po @.
Jutro nadrobię wszystkie pościorki (a jest ich troszkę

Na razie tylko się witam i życzę upojnej nocy wszystkim Wam lasie!

Buziaki.:-)
Ach!Bym zapomniała,jutro powinnam testować jak @ się nie pojawi,ale zaczekam jeszcze kilka dzionków.Jak na razie ani widu,ani słychu po @.