reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
moreme zwracam hołd lennie bo heblowanie to jej hasło ale jakoś się na BB przyjęło ;-)

a ja oddaje hold mufce....bo to ona pierwsza byla....mysmy tylko z fifi i ataata rozwinely watek jako cech rzemiesliniczy...:tak:

beatka...rece opadaja.:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::szok::szok:..nastepnym razem nakrzycz, albo powiedz ze to do prasy podasz, czasem to robi na nich wrazenie...ale tylko czasem....
fifi....znikla...no tak, wybrala samca;-):tak:
dziewuszki ja na krociutko, posty przeczytalam...odpisze pozniej, bo dzis zabiegana jestem ciut...milej sobotki...

Czesc ja nadal chora wiec tylko podczytuje bo u mnie sie nic nie dzieje wiec po co zasmiecac postami.
Zagladne jutro czy cos u was lepiej. Szczegolnie u Beaty .
Pozdrawiam

:-)Dziewczyny poki co 2 do mnie nie dotarla. :-D W poniedzialek kupie testy i we wtorek zrobie test, no chyba ze nie zdaze.:baffled:
:tak:Oskarkowi troszke lepiej, kaszelek troszke mniejszy i apetyt ma.:-D

:eek:Bastra ale powiem szczerze ze bardzo sie boje.

lenna :-):-):-)dziękuję droga koleżanko:tak:fajnie że hasełko sie przyjęło, nie sądziłam nawet:sorry2:a tak a propos cechu rzemieślniczego i heblowanka: cechą chrakterystyczną każdej staraczki jest częste heblowanie:tak::tak::tak:czyli dość ciężkie rzemiosło;-)

bastra zdrowia życzę:tak:
beatko dzięki, ja też mam nadzieje że w końcu się wyleczę. Póki co cały czas popijam sok z żurawin, pożyjemy, zobaczymy;-)dobrze ze z Oskarkiem lepiej :)

Witajcie,ja dzis znow na zakupach i w koncu udanych:tak::-)
Wracajac do pogotowia to jak bylismy nad morzem i moje dziecko mialo bardzo wysoka goraczke co objawialo sie juz drgawkami to tez powiedzieli ze na goraczke sie nie umiera i nie przyjada.Prosze przyjechac samemu....:szok:Nawet na policje ten fakt zglosilismy ale oni powiedzieli ze tylko moga odnotowac ten fakt a do przyjazdu ich nie zmusza:no:
Betka zdrowka zycze synkowi!!!!A tak swoja droga to bys sie zlitowala dziewczyno i zrobila jutro ten test,i twoja i nasz ciekawosc sie zakonczy ,zreszta i tam mysle ze powodzeniem.Po co dluzej byc w niepewnosci i tak juz 4 dni po @ to dwie grube krechy beda:tak:A i jeszcze jedno pytanko ktore juz zadal ci ktos ale nie odpowiedzialas a propos tego co pisalas ze od grudnia juz zaczelas staranka a maz o tym nie wie a teraz to wie?????:confused:
Mufka tobie rownierz zycze szybkiej poprawy zdrowka

Musze zmykac bo mnie dziecie cos wola,niedawno wszyscy wstalismy z drzemki,tak jakos nam sie przysnelo....;-):-)Mi ostatnio codziennie sie to zdarza:tak::-)mam sennosc i mdlosci

Witam kobietki:-)
Ja w prace i tak do 21 ale juz przywyklam.Jedyne co mnie meczy to zero wolnego czasu.Pracuje 7 dni w tygodniu, średnio po 11 godzin. Nie mam czasu normalnie zjesc, wyprac czy wykonac inne prozaiczne rzeczy.Ale nic to dam rade, bo musze - tak sie to wszystko poukladalo, że radze sobie na razie sama. Ale pogody ducha nie straciłam:-)
Beatko mam nadzieje ze z synkiem juz lepiej. Kurcze nie rozumiem tej sluzby zdrowia, cos sie dzieje a oni to maja w d... Ciekawe co sie powinno wydarzyc zeby sie ruszyli. Eh....
Calej reszcie zycze miego wekendu, a przede wszystkim ladnej pogody, ktorej teraz tam malo.

:-)Iwonko maz raz chce drugie dziecko, raz nie. Przed wyjazdem mowil ze druga dzidzia by sie przydala, a teraz nie wraca do tematu. A dopoki nie bede miala 100% pewnosci ze jestem w ciazy , to nic nie mowie. Powiem mu dopiero jak juz zrobie test ciazowy i beda te II, bo tak co mam mu powiedziec, ze @ sie spoznia. To jeszcze o niczym nie swiadczy, zreszta @ moze sie spoznia bo sie denerwuje Oskara sytuacja. A miesiac temu @ tez przyszla po 4 dniach.:baffled:

:-)Wszystkim zycze udanej sobotniej nocki.:-)

reklama
Cześć dziewczyny ,ja niestety dopiero po pracy i padam.
Jutro nadrobię wszystkie pościorki (a jest ich troszkę:tak:).
Na razie tylko się witam i życzę upojnej nocy wszystkim Wam lasie!:tak:
Buziaki.:-)
Ach!Bym zapomniała,jutro powinnam testować jak @ się nie pojawi,ale zaczekam jeszcze kilka dzionków.Jak na razie ani widu,ani słychu po @.

Do góry