reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam w piątek :-)
Odwiozłam Małżonka do pracy i właśnie podczytuję sobie BB... wczoraj na uwodzinach wszystko wyszło pięknie. Tort mi się super udał i prezent przyszedł na czas bo dokładnie wczoraj rano. Po południu odwiedziła nas teściowa z siostrą R. i przywiozły mu po butelce Pitu (dla niezaznajomionych: taka wódka do drinka Caipirinia) a on wykszyknął: Tyle wódy jakbym ciągle pił! :laugh2:
No i siositrzenice zaśpiewały po polsku "Sto Lat" :-) chociaz mówią tylko po niemiecku.

wagnies z tą działką to nie tak łatwo. Chociaż moglibyśmy ja samą kupic i np. odczekać z budową aż znów coś nazbieramy ale osiedle gdzie podobaja nam się działki ma jedną wielką wadę... słońce pada tak, że ewentualny taras lub balkon musiałby wychodzić na ulicę a nam się to nie podoba. W końcu jak się inwestuje tyle kasy to nie chce się potem kląć do końca życia na wieczny cień... Dlatego musimy to naprawdę przemyśleć.

Puchatka i Reniczek z doła ciężko jest wyjśc wiem, ale dzisiaj piątek - najlepszy dzień tygodnia bo zaczyna się weekend! No i możecie z Mężusiami troche pobyć, może jakieś wino na odprężenie ... ;-)

reklama
No i stało się.... Rano przyszła @ czyli nawet nie doczekałam się sobotniego testowania :-(
Trudno, nie ma co się łamać tylko trzeba działać dalej !!! Może za miesiąc się uda.
Dzis nareszcie upragniony piątek i weekend przed nami :tak:

Witajcie Foremki!!!
Dobrze że już dzisiaj piątek i przynajmniej jutro nie obudzi mnie budzik nastroje nadal takie jakies dziwne myśle że troszkę no może i więcej zaczynam sie stresowac HSG ale będzie co ma być na doatek tego męzowego przytualnia to mam jakos ostatnio w deficycie bo cały tydzien pracował na druga zmianę a dzis to wogóle idzie na 14 na 16 godzin więc zobaczymy się jutro rano:-(
Reniczek dobre podejście :tak::tak: a jak długo sie juz starasz o fasolke jeśli mogę spytac ??

Wszystkim życze miłego dnia :tak::tak:

Witajcie,

Ja w pracy z oczami na zapalkach i nie wiem jak wytrzymam do konca dnia... a do tego jakos nastroj nie specjalny...

Antiope witaj w klubie! To co... jaka dzrezmke w pracy ucinam? na dlugopis, na gazete, czy na oczy?:-D

Hausfrau ciesze sie ze urodzinki sie udaly! A z ta dzialka to rzeczywiscie... myslalam ze inaczej sprawy sie maja. W takim razie to rzeczywiscie ja chyba szukalabym dalej.

Czesc kochane:-) u mnie remont byl i nie mam czasu na bb ostatnio:no:,jeszcze musze po myc okna imbede juz miala po szprzatane po malowanku:tak:Wczpraj w totka trafilismy 4 i wygralismy 190zl:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki.BUZIAKI
Ps @ jeszcze do mnie nie przyszla,nawet nie wiem kiedy mam jej sie spodziewac:confused:jestem znow jakas rozlegulowana,ostatni cykl mial 30 dni,a poprzednie 28 lub mniej:dry:

No WREDOTA jak ciort!!!! Do tego strasznie bolesna więc siedzę w pracy naćpana lekami przeciwbólowymi i aż mi się w głowie kręci a do tego wymiotować mi się chce z bólu :-(

Puchatka ja odstawiłam tabletki ponad 4 lata temu ale początkowo byliśmy bardzo ostrożni. Potem przestaliśmy tak bardzo uważać a takie konkretne starania z mierzeniem temperatury i wyczekiwaniem rozpoczęliśmy 3 miesiące temu. Wiem, że nie powinnam się jeszcze niecierpliwić bo niektóre z nas starają się od lat ale jakoś taka dziwna natura człowieka , że jak już się zdecydował to chce NATYCHMIAST! Poza tym już mi się naprawdę ogromniasty instynkt obudził :tak:

Reniczek pożegnaj się z @ bo potem długo jej nie zobaczysz. Trzymam za to kciuki.
wagnies ja na szczęście mam taką pracę, że zdarzają mi się dni, w których mogę wrócić do domu na popołudniową drzemkę. Właśnie zaraz idę się przespać, tylko najpierw zjem obiadek. :-)

reklama
Własnie sobie patrzę na suwaczek i zdałam sobie sprawę, że powinniścmy z Małzem się ostro starać a tu nic... posucha przytulankowa.... (ale za to dzisiaj naładuję się jakiś czyms przeciwbólowym na ząb i może coś wskuram ;-) :tak:

Do góry